Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi értelme normálisnak lenni?

Mi értelme normálisnak lenni?

Figyelt kérdés
Mi? Én mindig kedves voltam másokkal, mégis kihasználtak, egyik napról a másikra letojták a fejem . A kapcsolataimban 100%osan hűséges, segítőkész, odaadó, kedves voltam. Mégis megcsaltak. Mindig bizalommal fordultam az emberekhez, megis mindegyikbe csalódtam, senkiben sem merek már megbízni. Anyámnak meg csak a pasik léteztek mindig is, engem meg lefosott. Mostanában bunkó, és szemét vagyok másokkal, és így sokkal jobban érzem magam, így már nem tudnak megbántani.Egyáltalán nem csodálkozom, hogy a normális emberek is bekattanak, hogy egyre több nő és férfi csalja a párját. Azt mondom már, hogy jól teszik! Ez a világ egyre gonoszabb lesz, mi értelme kedvesnek lenni? Semmi! Szerintem. Na és szerintetek? 24L
2017. dec. 26. 19:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én úgy látom (akinek fáj pontozzon le) vannak emberek, akik kellően érettek kapcsolatra, és vannak, akik éretlenek kapcsolatra, az előbbieket csapják be, használják ki a hasonlóan kapcsolatra éretlenek.

Senki sem képes, arra éretlenként, hogy egy érett illetővel kerüljön párkapcsolatba. Tegyük fel a másik öngyilkossággal fenyegetőzik, ha elhagyja a másik. Nem véletlenül került az illető ilyen infatilis személlyel kapcsolatba. Mindketten éretlenek a párkapcsolatra.

Nem akarlak bántani, te bántod magadat úgyis eleget. A hozzáásod is bizonyítja, hogy éretlen vagy:

"Mostanában bunkó, és szemét vagyok másokkal, és így sokkal jobban érzem magam"

"csalja a párját. Azt mondom már, hogy jól teszik!"

"mi értelme kedvesnek lenni?"

Nem tarom valószínűnek, hogy bárkit boldoggá tesz, ha bunkó másokkal, feltéve ha még nem szenvedett eleget.

2017. dec. 26. 21:29
 12/16 anonim ***** válasza:

Mi értelme kedvesnek lenni, figyeld:

Fogorvoshoz vagy kórházba kerülsz kurta nagy fájdalommal s mivel olyan ott mindenki mint te, ezért fájni fog a kezelésed-gyötrődsz, mert mi értelme kedvesnek lenni..."húsdarabhoz".

Meghal egy egy szeretted, kissé ki vagy borulva, de kutyát nem érdekli s leordít főnököd is, hogy lesz@rom bánatod, dolgozzál vagy ássad el magadat te is!

De nem csak ezek miatt, hanem azért is, hogy tudjál magadra nézni s ne csak egy takót láss, akit utálsz, mert a rossz emlékek adományozóira emlékeztet.

Aki szemét, abba bele kell rúgni, de aki nem, annak kezet nyújtani, mert azt a kezet nem csak te tudod fogni, hanem az a kéz téged is meg tud fogni;)

2017. dec. 26. 22:33
 13/16 anonim ***** válasza:
Igazad van kérdező. Én is mindenkivel kedves voltam mindig, meg segítőkész stb. és még is én kaptam a sok szrt meg a szenvedést.
2017. dec. 27. 11:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Mi értelme? Az hogy nem leszel te is fas**opó.
2017. dec. 27. 12:17
 15/16 anonim ***** válasza:
Mindig tiszta marad a lelkiismereted, bármennyire is fáj. Szerintem ez nagyon fontos.
2017. dec. 27. 14:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Kérdező leírásában foglaltakhoz: Elején írtak totálisan illenek rám is, de én még nem adtam fel 39 évesen sem. És ha ezért magányosan/szingliként halok meg, akkor legyen úgy. Nem változtatok és nem is akarok! Lelkiismereti kérdés nálam, period. Remélem valahol létezik a másik felem aki ugyanígy gondolkodik, talán nem kell érte elutaznom Zimbabwébe :)))
2017. dec. 27. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!