Mi ez a sok irigykedő, provokatív kérdés?
Figyelt kérdés
Az egyik irigykedik, a masik meg provokál az ajándekokkal, anyagi helyzettel kapcsolatos kerdésekkel.
Gyerekek ezek? Vah buta felnöttek?
2017. dec. 26. 13:09
1/15 anonim válasza:
Csak magyarok. Egymást egy kanál vízben is megfojtanák.És mellesleg a szomszéd tehene él még ?
2/15 anonim válasza:
hát mivel névtelen így itt mindenki sokkal nagyobb pofájú mint élőben. én se vagyok ekkora tahó mint itt sokszor xd de pont ezért jó ez az oldi.
3/15 anonim válasza:
A felnőtt parkapcsolatoknal voltál már?😃
4/15 A kérdező kommentje:
Sose talalom azt a resz, kapok linket?
2017. dec. 26. 13:15
5/15 anonim válasza:
Milyen link kéne? Gyerekeknek nem jelenik meg! :D
Amúgy a kategóriák közt megtalálod.
6/15 anonim válasza:
Mert így próbálnak kis boldogságot csepegtetni az értelmetlen, sivár és szomorú életükbe. Figyelmen kívül kell őket hagyni.
7/15 anonim válasza:
Mi ez a sok, provokatív kérdést ekéző, provokáló kérdező?
8/15 anonim válasza:
Na hát igen 😀😀 a halálom ez ami most megy...az elobb voltam fent Facebookon mindenki olyan boldog, hogy nem elég annak lennie még meg kell osztania (persze 5 percenként) hogy ő most boldog meg hotelban van de a képen meg majdnem sírva fakad😂😂
9/15 anonim válasza:
Nemsokara tanitas, eltunnek a hulyegyerekek
10/15 anonim válasza:
na igen, ha nem lenne kit provokálni, akkor valószínűleg nem is lenne létjogosultsága semmi ilyesminek. de te törődsz vele, akkor min csodálkozol? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!