Más is utálja a kajával való tukmálást? Hogyan lehet ezt leállítani?
Bár ez a jelenség állandó, de ünnepekkor mindig duplájára erősödik.
"Egyél", "van X, Y, Z a hűtőben" "kóstold már meg", "nem eszel?" "nem kívánod...?" "elővegyem a hűtőből a...?" "kóstold meg azt" "de csak kóstold meg, na még egyet" stb.
Mást is idegesít ez vagy csak engem? Én már sokszor szóvá tettem, de nem sikerült legyőznöm. Ti megoldottátok valahogy?
Tudom, hogy jó szándékból kérdezik, de a 20. után már idegesítő.
Fel lehet világosítani a "tukmálót", hogy egészen pontosan hányadik alkalommal utasítod vissza az ételt. Azt a kérdést is fel lehet tenni minden egyes alkalom után: még mindig nem érted - vagy csak nem akarod megérteni?
Szerintem valamiért bűntudat is nyomja a "tukmáló" lelkét a törődés, gondoskodás mellett egyidejűleg....
Bennem most felmerültek a következő kérdések: gyakorolja a vallását az illető évközi időszakban? Jár templomba? Tartja a kapcsolatot LELKIVEZETŐVEL...?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!