Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ma van karácsony. Rettentően...

Ma van karácsony. Rettentően megsértett a barátom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy 3 számmal kisebb minionos pólót kaptam tőle. Saját ötlete volt. Értem én, hoy cuki akart lenni de ez a poló még egy 10 éves kislánynak se lenne jó illetve elmúltam már 18... ő csomó jó cuccot kapott tőlem meg a szüleimtől is, mert nálunk ez a szokás és nagyon jól tudta, mert már 3 éve együtt vagyunk. Tavaly meg tavaly előtt a szüleinek is vittem csomó ajándékot. Most még a nagymamáimtól is kapott...
2017. dec. 25. 15:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%
Nem értem miért jon itt mindenki a kommunikacioval meg miért hordjak le itt a kerdezot azért mert nem beszélte ezt meg a párjával. Felnőtt ferfiembernek magától is lehetne annyi esze ha ennyi mindent kap egy csaladtol akkor azt viszonozni kell. Ez alap anélkül is hogy bármit megbeszelnenek a kerdezovel, a másik a kerdezonek a szerelmenek ilyen pocsék ajándékot vesz, nekem lenne szerelmem en biztos minden erőmel azon lennek hogy vmi szuper jo ajándékot kapjon es nagyon boldog legyen karácsonykor, gyanítom a srác mar nem szerelmes, kérdezo a parod az elmúlt években is igy elhanyagolta a karácsonyt??? Eddig is ilyen taho volt?? Ha igen akkor téged se értelek mit szeretsz egy ilyen emberben es nem értem miért vagy vele együtt.
2017. dec. 25. 17:47
 12/19 anonim ***** válasza:
#9es vagyok, a #11es válaszolóval nagyon egyet tudok érteni egyébként! Ha így közelítjük meg a kérdést akkor én se értem, miért vagy vele együtt..Hálátlan ingyenélőnek lenni undorító dolog. De attól még a saját véleményem megtartom.
2017. dec. 25. 17:52
 13/19 anonim ***** válasza:
72%

Az én párom sem a legjobb ajándékozó. Erre akkor jöttem rá, amikor nyíltan elmondtam neki, hogy minek örülnék, mégsem azt kaptam. :-) Az első 2-3 "rossz ajándékozós" megmozdulása még szemet szúrt, de mivel az év többi napján bizonyítja/érezteti, hogy szeret engem és bármit megtenne értem, ezért nem érdekelnek az ajándékai. A szándék a fontos. Tudja magáról, hogy nem a "kötelező" ajándékozásra termett, ezért már az ő családját is rám bízza minden évben. :-) Én választok, és többé-kevésé együtt fizetjük (inkább ő szokott) a két családnak az apróságokat.

Hogy te mit tegyél? Ha máskor érezteti a párod, hogy szeret, és nincs más probléma köztetek, akkor fogadd el, hogy ő ilyen. Esetleg beszélgethetsz vele arról, hogy kis apróságokkal ő is kedveskedhetne olykor, ha vendégségbe mentek.

Ha nem csak ez a gond van, akkor beszélgessetek egymással.

2017. dec. 25. 18:37
 14/19 anonim ***** válasza:
63%

Te majd jövőre viszonozd a figyelmességét, családjának semmit, neki meg adj két számmal nagyobb alsónadrágszettet, micimackós mintával.

Ezt a sok “beszéld meg, mondd el neki, mutass rá konkrétan” választ nem értem. A férfiak fogyatékosok, akiknek 3 év után mondani kell, ha nem szeretem a mesét, a méretem meg nem XS-es, és ha az egész családom vesz neki valamit, akkor azt viszonozni illik? Szegény kicsi fiúk annyira butuskák, hogy maguktól ezekre nem jönnek rá, nem veszik észre? Mik vagytok ti, életképtelen ösztönlények?

2017. dec. 25. 20:34
 15/19 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsóval, en is ezt mondtam FÉRFI LÉTEMRE.
2017. dec. 25. 20:38
 16/19 anonim ***** válasza:
Mint a példa is mutatja, igen, vannak ilyen'fogyatékos' férfiak, akiknek fel kell hívni a figyelmét az ilyen dolgokra, ugyanis úgy tűnik, hogy nekik nem egyértelmű! Avagy ekkora taplók.
2017. dec. 25. 20:57
 17/19 anonim ***** válasza:

Én írtam, hogy kommunikálni kell... Nemtudom. Én úgy nőttem fel, hogy természtes volt megbeszélni a dolgokat előre a családban és nem utólag duzzogni, meg fújni egymásra, de persze lehet ez a rossz taktika. Nálunk nem olyan egyértelmű kiknek veszünk ajándékot és mit. Kivel beszéljem meg, ha nem a párommal? Avagy miért ne puhatolózzam ki egy beszélgetés keretein belül, hogy minek örülne?

Lehet a kérdező csípi amúgy a mesét, a párja meg szimplán csak béna az ajándékokkal, ránézésre azt gondolta jó méret, mit tudom én. Férfi... Ez azért közel sem kéne, hogy válóok legyen, meg három napos durcázásra adjon okot.

2017. dec. 25. 21:28
 18/19 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem itt nem a fogyatékosságról van szó, hanem arról, hogy a szeretőjének aranynyakláncot vett, neked meg 3 számmal kisebb minyonos pólót.
2017. dec. 26. 03:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Tipikus példája annak, hogy a nők elvárják, hogy egy pasi találja ki a a gondolataikat. Az én párom is ilyen. Marha idegesítő, hogy a gondolataiban kellene turkálnom, aztán utólag okos.
2017. dec. 28. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!