Egyedül vagyok, így Karácsony este, nagyon nehezen viselem, hogyan lehetne könnyebb?
31-éves férfi vagyok, egyedül Karácsonyozok.
Se barátnő, se baráti társaság, nincs. Egész karácsonykor egyedül leszek sajnos.
Nehezen viselem. Hogyan lehetne könnyebb?
Kapcsolódj ki!
Adnék egy tippet: Nézd meg a Valaki forrón szereti c. filmet.
Azt hiszem felvidulsz: Jack Lemmon, Tony Curtis, Marylin Monroe..
Én nemrég találtam meg egy régi wincsin, mit mondjak, végig röhögtem..
Micsoda sablonokat löktök oda neki.... csak nézek. Sétálj az erdőben, mozogj, békülj ki valakivel, menj enni....
Ha ennyire nem tudtok mit írni neki, akkor inkább ne írjatok.
Figyelj, ez már csak ilyen. Részemről ez az este is olyan mint a többi. Akinek jó a családi élete, az épp boldog. Akinek van családja de utálják egymást, azok épp most is utálják. Aki tegnap egyedül volt, az ma is.
Hogy ez egy ünnepnap az nem változtat semmin, ettől nem lesz se jobb se rosszabb. Ne a vallás és a média oldaláról közelítsd a dolgot mert úgy csak rosszul fogod magad érezni.
Én pl ma dolgoztam, és holnap is meg azután is dolgozom majd.
Az embereken nem érdemes nyűglődni, az nem visz előre. Egyedül lenni egy állapot, és nem magányt jelent csak a társaság hiányát. Attól még az életedet vinned kell előre, és a dolgok mindig változnak. Koncentrálj arra, ami előre visz, ne pedig arra, ami megrekeszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!