Melyik adón lesz a Reszkessetek betőrök?
Figyelt kérdés
Nagyon feldobja a karácsonyi hangulatot.2017. dec. 23. 12:13
11/11 anonim válasza:
Nekem mindegy hogy lessz vagy sem. Évek óta nem nézek Tv-t.
Gyerekkoromban jó volt, mert hülye kis csicska voltam akinek nem volt ízlése és leültettek a tv elé bármit megnéztem.
Leadták 25x+ egy évben.
Mostmár úgy vagyok hogy nem kell ezt a sz*rt néznem, mert van saját ízlésem és tudok talàlni megfelelő filmet ami sokkal jobb mint a Reszkessetek Betörők vagy a Bud Spencer összes.
Nem vagyok oda a karácsonyért amúgy sem mert műanyag szagú lett mára.
Ezért nem is fogom támogatni a Tv csatornákat azzal hogy nézem az olcsó szemetet amin ők nyernek. Közben elhülyítik az embereket ilyen olcsó szórakozással és be akarják adni nekem hogy "Kevin nélkül nincs karácsony!"
Menjenek a f***ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!