Ki szerint baj? Jó, mondjuk itt is volt pár éve egy csaj, aki "na jó, ha neked a fekete tetszik, én nem ítélkezem ám, de maradjunk annyiban, hogy a fehér nőiesebb"... ekkora baromságot. A fekete tök elegáns, nem férfias... nekem pár évig fehér volt, de most fekete. Nem lettem férfiasabb az alatt a pár év alatt :D.
2017. dec. 22. 15:01
2/12 anonim válasza:
Ez hülyeség
Egyátalán nem furcsaság
2017. dec. 22. 15:06
3/12 anonim válasza:
Szerintem nem furcsa. Nekem az összes eddigi telefonom fekete volt (mind a 2), illetve a mostani is az.
Sosem szóltak be emiatt.
2017. dec. 22. 15:10
4/12 anonim válasza:
Az a furcsa, ha valakinek ez furcsa. Ha vannak rózsaszín ingek férfiaknak, akkor egy lánynak is lehet BÁRMELYIK cucca fekete, kék, vagy bármilyen színű.
2017. dec. 22. 15:11
5/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem az. Csak vannak emberek, akik rá akarják erőszakolni a nemekre a színeket. Én nőként nagyon szeretem a fekete színt, ruháim nagy százaléka is ilyen, és az eddigi összes telefonom is az volt. Sőt, vicces, de még fogkefében is fekete-szürkém van.
2017. dec. 22. 15:13
6/12 anonim válasza:
Óvodás vagy általános iskolás vagy? Csak mert normális ember nem a telefon színén fog fennakadni.
2017. dec. 22. 15:31
7/12 anonim válasza:
Az emberek manapság megőrülnek a dolgok nemek szerinti kategorizálásáért. Ha van egy kis eszed, nem foglalkozol ilyesmivel.
2017. dec. 22. 15:35
8/12 anonim válasza:
Miért lenne baj? :-)Nekem is nőként fekete Samsungom van,fekete tokkal.Nem mindenki favorizálja a szines telefonokat
2017. dec. 22. 15:50
9/12 anonim válasza:
Basszus, én szinte állandóan szürke, fekete vagy kék ruhákban járok, a környezeted ezek alapján engem kinyírna 😂
Most őszintén, egy telefon színe komolyan olyan mérvadó? Arról nem is beszélve, hogy a telefonok elég nagy része fekete. Most inkább csak azért vegyek másikat?
2017. dec. 22. 15:54
10/12 anonim válasza:
mert kevés nő választ feketét ha van más opció.
ahogy pl a kokakólás marketingnél is: van a light - fehér meg van a zero - fekete változat. a kettő lényegében ugyanaz, mégis a felmérések szerint a lightot többnyire nők, a zerot meg inkább férfiak vásárolták.
az pedig marhaság hogy manapság mindent nemhez kötnek. pont az ellentettjéért harcolnak rengetegen, mert nem tetszik nekik ez a régi rendszer.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!