Folyamatosan átvernek idehaza (Vaterán, Jófogás) mit lehet ez ellen tenni?
Történet a következő vettem két kis régi ms170-es Sthil fűrészt vaterán, egyik működönek volt írva, de mind a kettő egy roncs volt és még az eladó volt felháborodva, hogy megírtam a többinek mit adott el nekem.
Aztán hagytam a pibe... vettem alkatrészt hozzá de ebayen pár hete jött meg, de a tököm se bírt várni kelett a fűrész és vettem egy 1 hónapja kb: egy ms211-et jofógáson 60ért jól müködő, hibátlan stb. aztán már a dobozból feltűnt hogy olajos az alja, hát hiába müködik mikor ereszti az alján az olajat.
Ilyen egy mocskos embereket, semmi tisztesség nincs bennük valami elkurodi felrakják jofógásra eladni hibátlannak...
ebay-ről egyébként mindent úgy kapok ahogy írva van, idehaza meg csak átverik az embert.
Vaterán, bónusz brigádon engem is átvertek, már nem járok fel. Jófogáson is voltak fura alakok, pl. vettem egy csizmát és vasárnap hajnalban a külvárosban a házuk előttre rendelt oda az eladó, zuhogott az eső, lejött pizsiben és odaadta a csizmát csak úgy kézbe, szerintem gáz :D De legalább nem volt hibás.
Vagy lebeszéltünk időpontot és eltűnt a ködben. Ilyen többször is volt.
Hibás árut még nem kaptam szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!