Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A gyakorikerdesek.hu oldalon...

A gyakorikerdesek.hu oldalon miért van egyre több bunkó válaszoló?

Figyelt kérdés
Már nem merek kiírni kérdést,mert 10-en leszólnak,3-an esetleg segítenek.Akármi a kérdésem,ez az arány.Szűklátókör uralkodik.Főleg ha valakinek pszichés baja is van.De akármit kérdezhet az ember,mindig vannak kötekedők.Pár éve ez nem így volt,szinte nem is futottam bele ilyen szemét emberbe.

2017. dec. 21. 07:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Utolsó hozzászólókkal egyet tudok érteni.

Ha értelmes, összetett kérdést írok ki, megfelelő kategóriában, akkor relatív értelmes válaszok is jönnek. De olyan is van, hogy annyira "elmélkedős" kérdés vagy annyira összetett lelki dolog hogy szinte választ sem kapok.

Meg vannak egyszerű és támadható kérdések. Az sem mindegy hova ír az ember. Egy számítástechnika kategóriában kaphatsz értelmes válaszokat mondjuk, de egy politika kategóriában még ha komolyabb, jogi kérdésed is lenne akkor is megtalálnak az agyhalottak akik mindent jobban tudnak.

2017. dec. 21. 17:33
 12/13 anonim ***** válasza:

Plusz ahogy az előttem szóló írja.

Sok egyszerű, százszor feltett, megválaszolt kérdés. Kedvencem mikor a kérdező maga azzal indít hogy "Tudom hogy sokan kérdezték már..."

Vagy kérdés: "Mennyi a versenyképes fizetés? Tudom hogy mindegyiknél más, de mégis mennyi?" Ő maga írja hogy tudja hogy mindegyiknél más, tudja hogy hülyeséget kérdez, mégis megkérdezi...

Vagy az ilyen "Vegyem meg most vagy majd jövőre az újat" telefonos kérdésektől is égnek áll a hajam.

Kamukérdés, kamusztori tényleg durván sok van. Ott a munkaügyis kamukérdező, napi szinten írja a baromságait. Sok kérdése elgondolkoztató lenne, de tudva hogy kamu, mégis minek vitatkozni rajta? Vagy ott van a bombanős kérdező aki minden nőt gyűlöl. Régen a Wartburgos legalább ideig óráig vicces volt. De még azt is kinézem az internetből hogy ez a sok kamu mind egy ember.

A vállveregetésre vágyó kérdezők is fantasztikusak. Kiírnak egy kérdést amiben egyértelműen ők a rosszak, mégis azt várják hogy sajnálva legyenek meg jöjjön a virtuális vállveregetés hogy "igen igazad van". Például legutóbb egy kérdező az összes szomszédját szidta mert szólni mertek hogy a gyerekei úgy rohangálnak mint az állatok. Ebből is az lett hogy a végére a kérdező megmagyarázta hogy minden válaszoló, 5-10 ember mind hülye. És a végén már teljesen másképp alakította a sztorit, mindig úgy hogy ő legyen a szegény áldozat és a szomszédok a hülyék mint mindenki más.

Igazi kedvencem mikor az ilyen kérdezők kamu profilon keresztül megválaszolják a saját kérdésüket. Tipikus "Értem miről beszélsz, velem is pont ez van" ön-vállveregetés. Igazi poén, mikor a szerencsétlen se tudja már mikor mire válaszol, és a "Kérdező válasza" opcióként válaszol a saját feltett kérdésére idegenként.

A Guglizható válaszokra meg már rá sem nézek.

2017. dec. 21. 17:53
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem az a "kedvencem" amikor a kérdező leír egy történetet és panaszkodik, hogy XY milyen bunkó/szemét/gerinctelen/önző/aljas/ stb. vele, hogy a kérdezőnek mennyire elege van az adott személyből, erre közli, hogy nem tudja, mit csináljon, mert nem akar XY-nal bunkó lenni, mert fél, hogy XY megsértődik....

Az ilyeneket őszintén nem tudom sajnálni. Akinek ennyi esze van, az megérdemli, ha kapja a negatív kommenteket.

2017. dec. 25. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!