Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen a testetek? Hogy...

Milyen a testetek? Hogy érzitek magatokat benne?

Figyelt kérdés
Magasság, súly, kor, nem. Esetleg jöhet haj, lábméret, stílus, meg akármi.
2017. dec. 20. 20:09
1 2
 11/20 Miss Endzsi ***** válasza:
36%

157

46

20

sötétes, lilás-bordós hajam van,

36-os lábam

A stílusom csinos, vad. Mindig ki vagyok sminkelve, megcsinálom a hajam. Állandóan rohad a számon a bordó összes árnyalata:D

Szeretem a vékony derekam és a széles csípőm. Szép, bájos az arcom.

2017. dec. 21. 03:15
 12/20 anonim ***** válasza:

169/51

Sötétszőke haj, zöldeskék szem, szemcsi.

39-40-es láb

Az alkatom jo, de piszok kevés és kriminális hogy karácsony kivételével nem tudok még 54 kilo sem lenni, ami ugy már megfelelne. :)

De apa anya is vékonyak, hiába esznek sokat... ez van.

Amugy okés, a hajamt a szenemet imádom, a szeplöimet isis nyáron. A vállam tul széles, sajna :(

28n

2017. dec. 21. 08:29
 13/20 anonim ***** válasza:

- 158 cm

- 45 kg :(

- 22

- lány

- derékig ér, világosbarna

- 35-36

- A stílusom a hangulatomtól függ, ha úgy van sportos, elegáns, laza, de legtöbbször elegánsan vagyok felöltözve

Nem nagyon érzem jól magam benne, mert sovány vagyok, de hízni viszont sajnos nem nagyon tudok. Genetika. Volt amikor több voltam, nagy nehezen sikerült felvinnem 50 kg-ra a súlyom. Akkor éreztem magam a legjobban. Még a hajam lehetne egészségesebb és fényesebb, a vállaim nekem is szélesebbek sajnos és az arcomon is változtatnék néhány dolgon. Nagyjából ennyi.

2017. dec. 21. 09:25
 14/20 anonim ***** válasza:
24%
Mondjátok már meg mi a fenének kellett lepontozni a 10-es kommentemet? Mintha nem lenne elég bajom, akkor még rúgjatok egyet a földön fekvő emberbe. Hát csak gratulálni tudok hozzá. -_-
2017. dec. 21. 11:58
 15/20 anonim ***** válasza:

157cm és 46 kg vagyok. Nem igazán tetszik a testemen az hogy kicsit kislányos -ugye kis mell , kis fenék- amit nem igazán szeretek. No meg lehetnék egy kicsit karcsúbb is. A hajam az festett fekete ,eredetileg szőkés barna volt de sosem szerettem azt a színt. 38as a lábam, amivel pont elégedett vagyok. A stílusom pedig goth, amit imádok és így önmagam lehetek. Én összességében -jobban belegondolva- jól érzem magam a testemben , de nem bánnám ha sokkal nagyobb melleim lennének :,D annak nagyon örülnék.

18 /L

2017. dec. 21. 15:27
 16/20 anonim ***** válasza:
170 cm magas vagyok, 60-61 kg. 17 éves vagyok, lány. Én teljesen meg vagyok elégedve a testemmel. Szeretem magam, és nagyon élvezem hogy ebben a testben kell élnem. :)
2017. dec. 21. 19:28
 17/20 A kérdező kommentje:
Minden kommentet felpontoztam :D Tízes mi a bajod a testeddel? :)
2017. dec. 21. 20:12
 18/20 anonim ***** válasza:
90%

Erre járt a lepontozó manó (vagy valaki nagyon utálja a világot így karácsonykor).

Részemről a méretek: 193, 97, 39 férfi. Barna rövid haj, szaporodó ősz hajszálakkal, zöld szem, 44-es lábméret. Stílusra? Borostás arc, általában póló és farmer, mostanság bőrkabát és bakancs. Már rég elengedtem, hogy a külső hibáimmal foglalkozzak. Sportolok és szoláriumba járok, törekszem arra, hogy kihozzam a külsőmből a maxot és hálistennek még mindig megnéznek a másik nem képviselői az utcán (sőt az elmúlt pár évben még növekedett ez a szám). Illetve igyekszem udvarias, jószívű és segítőkész lenni ...ezt ugyan már nem kérdezte a kérdező.

Boldog karácsonyt mindenkinek és biztos vagyok benne, hogy az előző válaszolók egytől egyig jócsajok és jóképű srácok, csak még nem jutottak el odáig, hogy ezt elhiggyék ;)

2017. dec. 24. 09:45
 19/20 anonim ***** válasza:
Neked is boldog karácsonyt, előző válaszoló! :)
2017. dec. 24. 10:09
 20/20 anonim ***** válasza:

160cm

50kg

ha nem lenne allandoan felpuffadva a hasam es nem neznek ki ugy mint aki terhes tokeletesen meg lennek elegedve magammal

nem tudom ez zsir a hasamon, haj vagy betegseg de nagyon kellemetlen...

24/L

2017. dec. 24. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!