Miért érzem azt, hogy csak "tökéletesen" lehetek szép?
Az elmúlt időszakban felszedtem 3-4 kilót,ami talán külső szemmel nem is olyan feltűnő...
51-2 kilóról 55 kiló lettem és úgy érzem,hogy amíg nem leszek megint annyira vékony mint ezelőtt, nem is leszek szép...
Hogyan változtathatnék ezen a felfogáson? A testalkatom miatt folyton ügyelnem kell az étkezésemre ha tökéletes akarok maradni, de kezdek belefáradni...
158cm/19L
Én is 158 cm vagyok, szintén 19 éves, de sohasem voltam 50 kg, ilyen vékony, mégis jól érzem magam a bőrömben :D
Nem kell tökéletesnek lenned. Olyan nem is létezik. Csak szeresd és fogadd el magad :)
:) köszönöm a válaszod #1 tudom,hogy igazad van de olyan nehéz így gondolkodnom...
A média annyira elhiteti,hogy a vékony lányok a legboldogabbak,hogy akarva akaratlanul én is mindenképpen a tökéletes testre vágynék 😡
A média úgy hülyeség, ahogy van. :) Mindig változik az aktuális ideál. Miért akarsz megfelelni másoknak és a külvilágnak? Nem azért fognak szeretni, ahogy kinézel, kutyát nem érdekli pontosan hány kiló vagy :) Egy teltebb lány is lehet nagyon szép és kellemes megjelenésű mások szemében, és egy vékonyabb lány is. Az fontosabb milyen a kisugárzásod.
55 kg pedig egyáltalán nem sok 158 centihez, úgyhogy ne aggódj. :) Felejtsd el a megfelelési kényszert, mert így sohasem lesz megoldva ez benned...
Többnyire szoktam mozogni, hetente 3-4x jobb esetben elszoktam menni futni, vagy valamilyen kardió mozgást csinálok...
jelenleg viszont beteg vagyok,szóval esélyem sincs sokat kezdeni a helyzetemmel,na meg karácsonyonat sem szeretném emiatt elrontani... mármint nem a mozgás,hanem a diétázás... csak attól is tartok hogy a karácsonyi sütizés is csak rontani fog a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!