Ha egy lány középsuli alatt nem jött össze senkivel, akkor utána hol remél kapcsolatot?
Egyáltalán vágynak úgy maguktól a lányok kapcsolatra, vagy megteszi a macska+tábla+netes sorozatozás is az érzelmi űr kitöltésére?
Mert én azt látom hogy a magányos lányok nem tesznek semmit se a helyzetük változtatásáért.
Pasiként tudom, hogy mi majd meg őrülünk ha fél évnél tovább nincsen semmi kapcsolatunk.
Lányoknál meg egy folyamatos gyerekességet látok, mintha érzelmileg egy 8-9 éves szintjén lennének akinek nincs is igénye társra. Ha van macska, csoki meg net, akkor már kerek az életük.
Most ne a ribizliket vegyük figyelembe, akik az első aranyláncos, rolex órás csávóval már mennek is szobára. Azok egyrészt nem érdekelnek, mert nekik csak kell valaki akiknél kvázi ingyen bulizhatnak (már ha az utána következő megb#szást nem vesszük fizetségnek...).
Másrészt, értelmes lánnyal terveznék összejönni (tudom, telhetetlen f#sz vagyok hogy még agyat is elvárok).
Szóval, értelmes lányok mit várnak?
Buszon, utcán, vonaton, boltban, könyvtárban elhajtanak mindenkit, mert "olyan snassz", "idejét múlt", "proli" módszer ez... Oh, sorry...Ha véééletlenül te vagy Brad Pitt vagy Chris Pine netán Alexander Skarsgård , akkor nem gond, akkor már nem snassz, nem proli...
De értelmes lányoktól meglepne ha abban reménykednének hogy egyszer csak leszólítja őket a hím sereglet felső egy ezrelékét képviselő bugyiszaggatóan sármos pasik egyike...Ahhoz azért női kategóriában is legalább ugyan annyira kirívóan vonzónak kell lenni.
Szóval, hol terveznek ismerkedni az értelmes lányok? (csak gondolom hogy a biológiai érés miatt egy 20 feletti lány már néha napján igényelne párt magának, és megfordul a fejében hogy azt nem lehet letölteni ncore-ról...)
Szóval, mivel itt mindenki értelmes, bűbájos, érdekes lány a Gyik-on, mindenkitől kérdezem: Te hol képzeled el hogy megismerkedsz bárkivel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!