Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy lány középsuli alatt...

Ha egy lány középsuli alatt nem jött össze senkivel, akkor utána hol remél kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Egyáltalán vágynak úgy maguktól a lányok kapcsolatra, vagy megteszi a macska+tábla+netes sorozatozás is az érzelmi űr kitöltésére?

Mert én azt látom hogy a magányos lányok nem tesznek semmit se a helyzetük változtatásáért.

Pasiként tudom, hogy mi majd meg őrülünk ha fél évnél tovább nincsen semmi kapcsolatunk.

Lányoknál meg egy folyamatos gyerekességet látok, mintha érzelmileg egy 8-9 éves szintjén lennének akinek nincs is igénye társra. Ha van macska, csoki meg net, akkor már kerek az életük.

Most ne a ribizliket vegyük figyelembe, akik az első aranyláncos, rolex órás csávóval már mennek is szobára. Azok egyrészt nem érdekelnek, mert nekik csak kell valaki akiknél kvázi ingyen bulizhatnak (már ha az utána következő megb#szást nem vesszük fizetségnek...).

Másrészt, értelmes lánnyal terveznék összejönni (tudom, telhetetlen f#sz vagyok hogy még agyat is elvárok).

Szóval, értelmes lányok mit várnak?

Buszon, utcán, vonaton, boltban, könyvtárban elhajtanak mindenkit, mert "olyan snassz", "idejét múlt", "proli" módszer ez... Oh, sorry...Ha véééletlenül te vagy Brad Pitt vagy Chris Pine netán Alexander Skarsgård , akkor nem gond, akkor már nem snassz, nem proli...

De értelmes lányoktól meglepne ha abban reménykednének hogy egyszer csak leszólítja őket a hím sereglet felső egy ezrelékét képviselő bugyiszaggatóan sármos pasik egyike...Ahhoz azért női kategóriában is legalább ugyan annyira kirívóan vonzónak kell lenni.

Szóval, hol terveznek ismerkedni az értelmes lányok? (csak gondolom hogy a biológiai érés miatt egy 20 feletti lány már néha napján igényelne párt magának, és megfordul a fejében hogy azt nem lehet letölteni ncore-ról...)

Szóval, mivel itt mindenki értelmes, bűbájos, érdekes lány a Gyik-on, mindenkitől kérdezem: Te hol képzeled el hogy megismerkedsz bárkivel?

2017. dec. 16. 02:37
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
28%
Hát ez lol, te vagy a társfüggő és az fejletlen érzelmileg, aki nem az. XD Fuck logic. Az gondolom nem zavar, hogy gyakorlatilag nem vagy önálló, szuverén ember, ráadásul magadból kiidulva ezt fixen nemekhez kötöd. Elárulom, én is himből vagyok, de ha választanom kéne az influenza vagy egy kapcsolat között, akkor iratnám is magam táppénzre...
2017. dec. 18. 02:13
 22/23 anonim ***** válasza:
91%
Hopp, valakinek az elevenébe találtam. Klassz, hogy eltartod magad, de ennek semmi köze a társfüggéshez. Anyagilag lehetsz önálló, de érzelmileg nem vagy, a saját bevallásod szerint sem:"Pasiként tudom, hogy mi majd meg őrülünk ha fél évnél tovább nincsen semmi kapcsolatunk. " Ez még ok, sokan szenvednek ebben, bár az elég irritáló, hogy valami tipikus férfi viselkedésként mutatod be, miközben a társadalom nayobb részét jellemzi, míg engem pl. nem érint ez a probléma. De az igazán kiakasztó, amilyen lenézően nyilatkozol azokról, akik nem osztják a káros beidegződésed:"Lányoknál meg egy folyamatos gyerekességet látok, mintha érzelmileg egy 8-9 éves szintjén lennének akinek nincs is igénye társra. Ha van macska, csoki meg net, akkor már kerek az életük. " Ugye te sem godolod komolyan, hogy ez egészségtelenebb, mint bedepizni és a neten fröcsögni fél év egyedüllét után? Amikor meg valaki hasonlóan érett stílusban felhívja a figyelmed az ellentmondásra, kap privátban egy wall of textet, miszerint te gimi mellett dolgoztál, egyetemre jársz (hogy jönnek ezek ide? Párkapcsolatokról volt szó), a másik meg nyilván egy gyökér aki LoLozik (nem talált, és megnt, mi az összefüggés?), meg tinderen keres párt (mint mondtam, inkább egy influenza, mint egy pár), ami nem arra utal, hogy rendben lennél magaddal. Gratulálok a sikeres életezetésedhez, de ettől még nincs jogod mást kiskorúsítani, csak mert nem éli meg olyan nyomorultul az egyedüllétet, mint te. Amíg pedig mégis ezt teszed, én is ki fogom mondani, hogy a szememben egy önállótlan kisamasz vagy.
2017. dec. 18. 16:59
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Én Ádám vagyok és sértőnek találom az "Átlag Ádám"-ozást, bár eddig még sehol sem hallottam. :P
2017. dec. 21. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!