Baj ha nincsenek álmaim/céljaim? 15/F
Mindenhol azt hallom, kövesd az álmaidat, érd el a céljaid..
De nekem konkrétan nincs célom..
Régebben fociztam, és nagyonjó képességekkel lettem megáldva, tényleg nagyszerűen focizom, 8évig fociztam, de abbahagytam, annak több oka is volt..Kisgyerekként még hajtott a vágy, hogy focista leszek, de mostanra meglustultam..A volt osztálytársaim is abbahagyták melletem a focit, és így elment a kedvem edzésekre járni, de azért mentem..Aztán pánikbetegségem lett, és folyamatosan légszomjam volt a pályán..1éve hagytam abba..Folyamatos álmom már körülbelül 5éve hogy világhírű Dj legyek..A szüleim kiskoromtól fogva, 4évesen betoltak egy Görögországi Discoba babakocsival, később is ahogy meghallok egy zenét, valami furcsát érzem..Már 10évesen is a Virtual Dj-vel szórakoztam, de nem jutottam valami sokáig :D
Szüleimtől szerettem volna kérni egy keverőpultot,(KB 40.000-ig ) meg mondtam hogy tökjó lehet Dj-nek lenni..De nemvettek valami komolyan..Szerintük lehetetlen hogy ezen az ágon valami lenne is belőlem..Tudom hogy kellenek hozzá kapcsolatok, és pénz..És hogy igazán sikeres Dj-nek tényleg nagyonnehéz lenni..De nekem már azis egy hatalmas nagy ösztönzés lenne, ha később kisebb klubbokban játszanék..Szerintetek ezt az álmot is hagyjam?Vagy 1év múlva diákmunkával spóroljak magamnak össze egy keverőpultra? Igazából ezt az 1célt tűzném ki, más nincs, csak az hogy az élet bármely terén megtudjak állni, magabiztos legyek, és semmi ne jelentsen problémát, legyen pénze, egy kis izom legyen a testemen(tudom ezért is megkell dolgoznom)
Anyukám egésznap a diplomát fújja, hogy azt mindenképpen megkell szereznem..De én nemakarom az egész életemben egy irodaasztal mögött rohadni..Én nem akarok ilyen tömegmunkákat végezni.Bocsi ha kicsit nyálas volt a szövegem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!