Miért van itt ilyen sok karácsony ellenes ember? Mi bajotok van a karácsonnyal?
Áh, semmi, épp csak az, hogy olyanokkal kell együtt lennem, akik az év 362 napjában vagy leszarják, vagy kibeszélik egymást a hátuk mögött. Elkönyvelnek mindenkit idiótának, semmirekellőnek és összes céljuk egymás - szerinteük elbxott - életén való csámcsogás.
Komolyan, remek a karácsony. Gyűlölöm a képmutatást, és ez a három-négy nap semmi másról nem szól.
Együtt a család, "jaj de szeretlek",aztán haza sem érnek, már megy a rosszindulatú megjegyzések sora. Undorító.
Nekem nincs vele semmi bajom, amíg nem kell benne részt vennem, az "élj és hagyj élni" elv szerint élek. Borzasztó családban nőttem fel, nincs egyetlen jó emlékem se az ünnepekről, nem alakult ki bennem az igény arra, hogy tartsam.
Mondjuk én nem szólok meg senkit, aki tartja, nem szólok bele, hiszen elhiszem, hogy másoknak jó élmény.. egészen addig, amíg nem kezdenek el cseszegetni, hogy hát de miért és erőltetik, hogy tartsam mert az milyen jó.
Erőltetni nem jó ötlet. Nem lehet elvárni, hogy mindenki ugráljon örömében, ha valaki karácsonyt emleget. Ezzel nincs is semmi baj. Nem várhatjuk el mindenkitől, hogy imádja a karácsonyt. Az ilyen emberek egyszerűen csak ignorálják az ünnepeket.
A probléma inkább az, ha valaki utálja a karácsonyt és minden egyes adandó alkalmat megragad, hogy ezt hangoztathassa is. Az ilyeneket nem értem. Oké, te nem szereted, sőt utálod a karácsonyt, de attól még nem kell mindenhol ez miatt hőbörögnöd. Ha hallod/ látod, hogy karácsonyról megy a beszélgetés, akkor miért érzed a késztetéts, hogy beugorj és belekezdj a "én gyűlölöm a karácsonyt... ti is hülyék vagytok, ha ünneplitek... mit érdekel titeket a karácsony... legértelmetlenebb ünnep... olyan nap mint minden másik" mondókába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!