Tényleg igaz az hogy általában a gyenge emberek keménykednek mindenkivel?
Valahol igaz. Én dolgozom két ilyen emberrel is, míg én kint és bent is önmagam vagyok, tehát nálam nincs az hogy két arcomat mutatom, míg ők bent játsszák magukat, a kapun kiérve pedig csendben mennek hazafelé minél hamarabb.
Tisztán látom olyankor hogy milyenek a valóságban
Attól függ milyen értelemben.
Fizikailag - akik gyengék beszólogatással próbálják kompenzálni a gyengeségüket. Hátha nem bántsák őket, megfélemlítést keltenek.
Én tudok verekedni, mégsem szólok be az utcán. Még ha kérdezik, akkor sem mondom meg.
Pszichikailag - a "parasztok" szólogatnak be a másiknak, ilyenek a cigányok is. Ha társaságban vannak oda mernek szólni, mert például egyedül vagyok, de visszaszólni nem fogok. Semmi kultúra nincs az ilyen emberekben. nem érdekli azt, hogy a másikat megsérti.
Az, hogy ha valaki jól elkeni, és hogy tanul-e a hibájából. Szerintem nem. Lehet kicsit visszavesz a pofájából, de befejezni nem fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!