Milyen lehetőségeim lennének az elköltözésre?
Figyelt kérdés
Végzős gimnazista fiú vagyok, de nem tervezek egyetemre menni. OKJ-n fogok csinálni egy képzést, viszont ettől függetlenül szeretnék lehetőleg már jövő ilyenkorra külön élni a családomtól.
Mivel erre szülőknek nincs pénzük, ezért nekem kellene dolgozni menni és abból élni. Viszont OKJ órarenddel kapcsolatban mindenhol mást olvastam, és előre láthatólag fogalmam sincs, hogy mennyivel kell több/kevesebb időt bejárnom, mint most gimibe (ápolónak fogok tanulni). Tehát ha több időt kell bent lennem, akkor kevesebb időm lesz dolgozni, ráadásul egy szűz érettségivel nem tudom milyen munkát kaphatnék.
Mennyire lenne lehetetlen vállalkozás? Tapasztalatokat szívesen hallanék. :)
(Vidék, nem főváros.)
2017. dec. 9. 12:10
1/1 anonim válasza:
Nagyon tisztellek, amiért ápolónak mész. Szerintem érdeklődd meg, hogy van-e valamiféle kollégiumi elhelyezés. Ha nincs, akkor, úgy tudom, OKJ-val is lehet diákmunkát vállalni. Ha nagyon rossz lenne az időbeosztásod, akkor még mindig tudnál legalább diákként dolgozni valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!