Milyen jelet tetováltassak a kezemre, ha azt akarom, hogy erre emlékeztessen?
Nézzétek el nekem, hogy a problémát nem akarom részletezni, röviden arról van szó, hogy van egy nagyon értékes ember a környezetemben, akit nagyon-nagyon akarok szeretni, de ez többször nehéz, mint könnyű, mert kölcsönösen hajlamosak vagyunk agresszív reakciókat (felemelt hangot, kiabálást) kiváltani a másikból. Ezek a szomorú tények.
nem hagy nyugodni a gondolat, hogy nem tudhatom, hogy ez az ember meddig lesz még velem, és a legőszintébben arra vágyom, hogy amíg együtt vagyunk, a szeretetemet fejezzem ki felé, ne hagyjam, hogy a rossz természetünk uralkodjon a kapcsolatunkon. Szeretnék fejlődni tudatosságban hoyg ne az ösztöneim irányítsanak ebben sem, de ez nem megy egyik napról a másikra. arra gondoltam, hogy mivel a kezünket látjuk minden nap a legtöbbször, a csuklómra tetováltatnék egy aprócska jelet, ami arra emlékeztet, hogy a szeretet fontosabb, mint hogy igazam legyen, annál is, hogy megbántott, annál is, hogy szerintem hogyan kéne viselkednie velem szemben ennek a bizonyos másik embernek.
Van ötletetek?
Pedig jobbat nem lehet mondani, vagy nem így kellett volna nevelni, vagy ha problémás, akkor szakemberhez fordulni.
De ha meg ilyen a probléma akkor meg sajnos a tetoválás nem segít szerintem
Kedves utolsó válaszoló, remélem, jobban fogsz aludni attól, hogy ismeretlenül, látatlanban belémszúrtál. De miért gondolod hogy nem vettük igénybe szakember segítségét? Miért gondolod, hogy mindent meg lehet oldani szakember segítségével?
Majd ha felneveltél egy autista gyermeket, kérlek adj majd nevelési tanácsokat, de itt és most ne, mert a kérdésem igazán nem erről szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!