A férfiak, csak lelki fájdalomtól sírnak?
Szerintem ez egy bizonyos életkor után így van. Én ugyan nő vagyok, de tényleg csak nagy lelki fájdalom hatására tudok sírni, és felnőtt nőkön és férfiakon is ezt látom, hogy a fizikai fájdalomnál maximum könny folyik a szemükből, de az nem sírás, csak olyan, mintha hagymát vágnál. Fogászaton, vagy baleset esetén akkor se tudnék sírni, ha akarnék.
Talán annyi az össz különbség, hogy a nők hajlamosak meghatódni pl. filmen, vagy kisebb hülyeségen. De apámat is láttam már könnyezni a meghatottságtól, szóval ez sincs azért kőbe vésve :)
Remélem nem baj, hogy nő létemre válaszoltam.
Én az utóbbi néhány évben azt tapasztaltam, hogy könnyebben elérzékenyülnek a nőknél (pl. a meghatódás jeleit testbeszéd formájában vettem észre náluk...) Nem feltétlenül sírással fejezik ki, hogy milyen gazdag érzelemvilággal rendelkeznek.
Üdv: 43/N
Nem.
Apám pl. zokogott, mikor a ripityára tört csuklóját tette helyre az orvos - pedig kapott érzéstelenítőt.
Kedvesem viszont még jól belerúgott mérgében és fájdalmában az ágy lábába, amikor eltörte a kislábujját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!