Attl, hogy paradicsoomot eszel nem lesz piros. Szem a szilvától kék.
2017. dec. 5. 21:57
2/9 A kérdező kommentje:
Gondoltam már rá.
Csak érdekel hogy természetes színt lehet-e műtét nélkül változtatni.
Tudom olyan 2 éves korig áll be hogy milyen színű lesz.
2017. dec. 5. 22:00
3/9 anonim válasza:
Ez ahogy öregszel maximum nagyon jelentèktelen mèrtèkben fog változni, árnyalatban. Amúgy nem.
2017. dec. 5. 22:01
4/9 anonim válasza:
Ha kék, akkor az árnyalatán tudsz valahogy valószínű, mert nekem is változik (magától), de nem tudom mitől függ, hogy milyen lesz. A többinél valószínű nem.
2017. dec. 5. 22:10
5/9 A kérdező kommentje:
Pont hogy tiszta kéket szeretnék a zöldeskékből.😁(picit inkább zöldesebb de kék is van benne)
2017. dec. 5. 22:19
6/9 anonim válasza:
Nem tudok ilyen módszerről, és nem is tűnik hihetőnek. A hajszíned is változik (őszül) ahogy öregszel, de az sem az étrendtől függ. Szerintem ez is ugyan olyan néphülyítés, mint a lúgosító diéta, meg hogy mit egyen a nő, ha fiút vagy lányt akar szülni.
2017. dec. 16. 22:54
7/9 anonim válasza:
Nem lehetséges teljesen megváltoztatni, sajnálom.
A szem színét a melanin nevű pigment mennyisége dönti el a szüleinktől kapott gének mellett. A melanin szintet lehet befolyásolni, de hogy kékből nem lesz barna az is biztos, az árnyalatán tudsz változtatni egy minimálisat a jelenlegi szemszínednek, úgy hogy egy picivel sötétebb lesz és más színűnek hat.
2017. dec. 16. 23:42
8/9 anonim válasza:
Van olyan szemcsepp, aminek ez a mellékhatása, hogy megváltozhat a szem színe, de persze ez esetben nem lehet színt választani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!