Hogy legyek olyan mint ő?
Én magániskolába járok, szóval 10 vagyunk az osztályban.
Van egy lány akit én eddig nagyon útáltam, fe most megis olyan szeretnek lenni mint ő. Én a menő klikk "vezetője" vagyok, és eddig mindi azt csináltam amit a divat megkövetelt. Úgy öltözködtem, és olyan zenéket halgattam. Az átlagom alig van meg 3as. És rájöttem, hogy én is csak egy birka lettem a sok közül. Az osztályban egy lány van aki nem ilyen. Nincs agy rakás álbarátjá, csak egy van neki, az egyel lejebb járó évfolyamból. Senikvel sincs kifejezetten jóban, sőt egykét emberrel még nagyobb konfligtusai is voltak. Mi is sokat próbáltuk bántani, meg szivatni, de sosem jött össze. Mindig vissza tudott vágni valamivel.
Ő volt az ijen "magányos farkas". Nem volt igazán kiközösítve, de nem hagyta hogy megmondják neki, hogy mit csináljon.
Szeretnék olyan lenni mint ő, aki azt csinál ami neki jo és nem azt amit elvárnak tőle.
Jó, hogy kinyílt a szemed.
A munkahelyemen én vagyok az általad említett lány. Velem ugyanazt teszik a kollégák, amit ti vele.
Miért utáltad eddig? Volt rá konkrét okod? Vagy csak az utálat hozta össze a csapatodat?
Első körben szálljatok le róla, és ha hallod, hogy valaki szidja akkor védd meg. Vele próbáltál már beszélgetni?
Nézd neg ezt a filmet:
A dögös és a dög
The Hottie & the Nottie (2008)
Nem tudom miért útáljuk ennyire, talán azért mert sosem ált be a sorba, és nem hagyta hogy a nagymenők ugráltassák.
Sőt, ha belekötöttek meg tudta védeni magát, suliban, és sulin kívül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!