Mennyi az esélye annak, hogy egy 15 éves srác, valahogy összejön egy 20+ csajjal?
Semmi. Ha csak nem egy nagyon aberrált a 20 éves.
Van néhány fantázia ami szimplán nem létezik a való életben. Egy érettebb lányt nem nagyon fog lázba hozni a még kifejletlen tested.
De énis sokat álmodtam ilyesmikről, szóval nem hibáztatlak.
21 voltam, amikor egy 16 évest nagyon szimpatikusnak találtam. Amúgy az elején nem tudtam, hogy fiatalkorú. Inkább mondtam volna rá, hogy már elmúlt 20.
Nagyon pici esély van rá. Huszonévesen ha végignézel a 15 éveseken, akkor a szemedben még gyerekek.
Egy 15 éves 20 évessel ritka, 20 éves 25 évessel már nem annyira.
Ismertem egy 17 éves srácot, aki összejött egy 28 éves csajjal. Pár hónapig voltak együtt, a srác nagyon szerette, teljesen függött tőle. Nem tudom, mit akartak egymástól. Velem is akart már összejönni pár fiatalabb srác de eszemben sincs ilyesmibe belemenni. Nekik azért fontos ez, hogy eldicsekedjenek a haveroknak, hogy megraktak egy idősebb csajt, és kész. Normális nő ilyesmiben nem lesz partner.
Viszont a fiúk egy idő után férfiak lesznek és dobnak egy hátraarcot: a 16 éveseket kezdik el kergetni 40+ évesen.
Szerintem egyik véglet sem normális.
" fiatalkorú"
Fiatalkorú a büntető jogban van. A polgári jogban 18 év alatt kiskorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!