Magamutogató lennék szerintetek, mert szeretem a jó ruhakat és néha fölveszek olyan ruhát is, aminek dekoltázsa van?
Soha életemben nem villogtam azzal, amim van, örülök neki, hogy nekem megadatott és kész.
Elég sok ruhám van, és aki ismer, tudja, hogy szeretem a szép ruhakat. Nem tehetek róla, de jobban érzem magam egy térdig érő ruhában magassarkú bokacsizmával, mintha farmer lenne rajtam egy Adidas márkájú cipővel. Ez azt jelenti, hogy ilyen tipusu ruhanemüket hordok méga fősulira is, mivel máshova nem nagyon járok, illetve a ruha csak eszköz, tehát nem tárolom a szekrenyben. Viszont nem vetem meg az olyan ruhákat se, amelyek testre simulnak és dekoltázsuk van,akár estélyi ruhában, akár bulizosban. Tetszenek és szeretem őket hordani, nem azért hordom, hogy másnak tetszedjen, hanem azért, mert nekem tetszik.
Magamutogató lennék, mert ilyen ruhákat és leginkább magassarkúkat hordok?
L
A napi "légyszi mondjátok hogy mindenki szar aki beszól és azért utálnak, mert túl jó nő vagyok" kérdés.
Túlöltöni pont olyn gáz tud lenni, mint alulöltözni. Mutogathatsz te mellet minden irányba, természetesen csaaaakis mert neked pont csak az a ruha tetszik, amiben ki vagy téve, de aakkor fogdd el, hogy bizony ez bizonyos üzenetet közvetít.
Most nyilván te azt fogod mondani, hogy te bizony sosem ítálsz meg senkit a külseje alapján, de ez nem igaz. Egyszerűen el kell fogadnod; a figyelemért cserébe nem lesz mindig pozitív a vélemény. Csak mert te sem gondolhatod komolyn, hogy hivalkodó lennél olyn helyen, hol nem lenne előnyödre.
Azt sem mondtad, hogy nem ilyenben mész iskolába... :D
Egyetértek az utolsóval maximálisan egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!