Van humorérzéketek? Nevettek ezen a viccen?
Figyelt kérdés
- Mért volt szegény Petőfi Sándor?
- ???
- Mert keveset keresett és sokat költött.
2017. nov. 28. 12:08
2/12 anonim válasza:
Nekem van humorérzékem, de ez a vicc egyáltalán nem vicces, plusz lejárt lemez.
4/12 anonim válasza:
Hmmm . Ki volt a legnagyobb magyar ? -Széchenyi ("Szécsényi") István . Ki a legkisebb magyar ? -Csészényi István ....
5/12 anonim válasza:
Mindnekinek van humorérzéke, legfeljebb mindenki mást tart viccesnek. szerintem ezzel a viccel semmi gond nincs.
6/12 anonim válasza:
Igen.
De ez eléggé favicc, nem igazán lehet rajta nevetni.
7/12 anonim válasza:
Én most hallottam először, nekem tetszett :D
Úgy tűnik nekem van humorérzékem.
8/12 Metionin válasza:
Valamilyen van, de a legtöbb (főleg szexuális és politikai) poént nem értem. A favicceket és elborult szóvicceket viszont imádom és ha megfelelő társaságban vagyok, kimeríthetetlen forrásuk vagyok. Ezen pl. elmosolyodtam, de az én profilom a " Melyik az a hal amelyik 2 nátriumatomból áll?" - típusú "viccek".
9/12 anonim válasza:
Kérdező, ez inkább szellemes, mint humoros.
10/12 anonim válasza:
Van humorérzékem és valószínűleg nevetnék, ha nem hallottam volna már többször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!