Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha lenne 80 - 100 milliótok,...

Ha lenne 80 - 100 milliótok, akkor mibe fektetnétek?

Figyelt kérdés

2017. nov. 26. 21:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

ingatlan nem rossz

de én kicsit hazardíroznék, egy csapatot szerveznék össze és valami projektet indítanék

a saját játékomhoz nincs szükség ekkora tőkére, de egy részét abba fektetném, még ha non-profit is a dolog

2017. nov. 27. 08:18
 12/23 anonim ***** válasza:

Vennek magamnak egy 3 szobas lakast, (kesobbiekre is gondolva, gyerekek stb) leraknam a jogsit, venneke egy autot. Vennek meg egy lakast, tobb szobasat, vagy valami forgalmas helyen, kiadam iskolasoknak, fiataloknak. Igy mindig lenne egy kis ,,zsebpenzem’’.

A tobbit felre tennem, es dolgoznek tovabb. L

2017. nov. 27. 08:19
 13/23 anonim ***** válasza:
50%
Semmibe. Nekem és a családomnak ez bőven elég lenne a gondtalan élethez. Nem hiányozna, hogy még több pénzem legyen, beérném ennyivel.
2017. nov. 27. 13:07
 14/23 anonim ***** válasza:
97%

"Semmibe. Nekem és a családomnak ez bőven elég lenne a gondtalan élethez. Nem hiányozna, hogy még több pénzem legyen, beérném ennyivel."

Én örülök, hogy vannak ilyen emberek! Hiába van 100 milliója, tovább él reggelente a zsíroskenyér-lilahagyma klasszikus kombóval. 80 évesen amúgy én sem fektetnék már be, beérném ennyivel.

2017. nov. 27. 14:04
 15/23 anonim ***** válasza:
95%
#14: Azért 100 millióból, tán zsíros kenyéren kívül, más is kerülne az asztalra.
2017. nov. 27. 14:14
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

" tán zsíros kenyéren kívül, más is kerülne az asztalra."

Igen, a lilahagyma.

2017. nov. 27. 14:48
 17/23 A kérdező kommentje:

Azert, ha csak egy ötfős kis családod is van, akkor ez a pénz létminimumon kb. 40 évig tartana...

De közben el is értéktelenedhetne.

Illetve simán lehet, hogy egy átlagos kertesház, semmi luxussal, átlagos -nem rossz, de nem újgazdag- környéken is vagy 60 - 75 millióba fog kerülni minimum.

Sőt ehhez valószínüleg nem is kell 20 év.

És akkor a következő generaciónak nem is maradt szinte semmi.

Ekkora összeget viszont nem annyira nehéz már úgy befektetni, hogy szép lassan tízszseresére növeljük... Szerintem.

És nyílván akinek van ennyi befektetni való pénze, az amúgy sem nyomorog.

Viszont szerintem MO-n ingatlanok vásárlásához kevés ez a pénz, mert vehetsz rajta vagy 5-6 db. kisebb lakást max. aztán havi 80 000 Ft körüli profitért kiadogathatod őket... Szóval ha minden jól menne és folyamatosan laknák mindegyiket (szerintem erre nincs sok esély), akkor sem érnéd el vele a havi 500 000 Ft bevételt egészen.

2017. nov. 27. 16:03
 18/23 anonim ***** válasza:
95%
#16: Elég rendesen "el lehetsz eresztve", ha 100 millióról csak a zsíroskenyér meg a lilahagyma jut eszedbe.
2017. nov. 27. 16:09
 19/23 anonim ***** válasza:
97%
#17: De miért gondolod, hogy mindenki költözne, ha ennyi pénzhez jutna. Sőt, az sem törvényszerű, hogy otthagyná a munkahelyét, ha ott jól érzi magát( nyilván nem "szalagmunkára" gondolok), szóval azért az a 40 év sokkal több is lehet, spórolás nélkül. Persze, ha a luxusélet a cél, akkor szarra sem elég.
2017. nov. 27. 16:19
 20/23 anonim ***** válasza:
67%
Ja és még a következő generációnak is lenne mit örökölnie. Persze, nem milliárdokat, vagy százmilliókat, de ez nem is biztos, hogy baj...
2017. nov. 27. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!