Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek én unalmas kamasz...

Szerintetek én unalmas kamasz vagyok?

Figyelt kérdés

Kinézet:mindig kockás inget hordok fekete gatyával a hajamat biccs bun-ba hordom.

Viselkedés:a haverjaim előtt vidám,mindenkinek haligalival köszönök meg sokszor nyomatom nekik a fárasztó vicceimet,de itthon meg depressziós

Hobbi:Art journal szerkesztés :3

A szórakozásom:egy hèten 1x-2x van randim a pasimmal,barátaimmal néha bejárok városba inni (titokban),bulizni nem járok

Amit szeretek:a Pearl Jam-et és az Artic Monkeyst

Tanulás:napi 3 órát tanulok,kb 2-es 3-as tanuló vagyok xd

2017. nov. 21. 20:54
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Ha összehasonlítanának engem veled te csodának számítanál. Nekem csak a barátom van és ennyi. Máshová nem járkálok, és vele is csak otthon maradok mert nincs pénzem. Mondjuk nemsokára vállalok diákmunkát szóval ez változni fog a jövőben.
2017. nov. 21. 20:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A filmcafe most adják A Fapofa c. Filmet. Nézd meg kiderül mitől...
2017. nov. 21. 20:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Hozzám képest közel se :D Senkivel sehova, max egyszer évente.
2017. nov. 21. 22:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen vagy, de leírásod unalmas, kit érdekel, hogy milyen inget hordasz, satöbbi.

Érdekes max. akkor lennél, ha mesélnél valami érdekeset. (pl. példák arra, hogy milyen vicceket mondasz, vagy linkelnél egy videot arról, hogy milyen vagy, amikor iszol, vagy mutatnál konkrétot az Art Journalodból, vagy mutatnál képet magadról)

Ez a sablon bemutatkozás részletek nélkül halál unalmas.

2017. nov. 21. 22:22
 5/5 anonim ***** válasza:
biccs bun bazzeg :D:D
2017. nov. 22. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!