Minden férfi fél a nőktől, ezért gyűlölik őket! (? )
A pasik lényegesen többet foglalkoznak a nők gyűlöletével,mint fordítva. Bárhová nézel, mindenütt hímsoviniszta viccek (pl rejtvényújságokban az összes), ha nem jött össze hogy tárgyként kezelve egy nőt, lefektesse, akkor a világ összes nője kurtizán, stb. A gond nem a férfiakkal van, hanem a férfiak hiányával. Mert ez a nagy nőgyűlölet abból fakad, hogy ők nem nőt keresnek,hanem egy új anyukát, aki egyben engedelmes kutya is. Nem emberként néznek a másik félre,hanem azt várják el, hogy olyanok legyenek, mint ahogyan a picinyke világuk illúziójában képzelik. Aztán persze pofára esnek, megsértik az isten komplexusukat, hisztiben törnek ki, és minden nőt lekurtizánoznak.
De anyuci nem prosti, pedig ő is nő. Meg a nagyi,aki oda adja ajándékba a nyugdíját, meg keresztanya,akinél nyáron nyaral, meg a szomszéd kislány,mert ő cuki, de ivaréretten majd gonoszság változik.
A nők szeretik a férfiakat. Ha beírod a keresőbe,hogy fa...szopó férfiak, vagy dögöljön meg az összes férfi, találatként az jön be,hogy irtsuk ki a nőket,minden nő fa... szopó, éjjeli lepke ,stb.
A nők inkább azon agyalnak, hogy tetszenek a másik nemnek, hogyan kedveskedjen, de ha utálja is a pasikat, azt kisirja egy barátjának majd túllép rajta. A csajok inkább tini korban fújjoznak a pasikat, mikor azok még egy 3 éves szellemi szintjén vannak, de ők férfiként tekintettek rájuk. Ez idővel elmúlik és mire felnőnek már csak hisztis gyerekként néznek rájuk,akikre mindent rá kell hagyni.
Ne haragudj, de ez egy zagyvaság.
Normális, egészséges férfi nem gyűlöli a nőket, hanem szereti.
A mentálisan beteg emberek, akik még csak nem is csillogó személyiségek, (bármely nem tagjai) azok szenvednek ilyesmikkel. Önigazolásképpen, hogy nem bennük van a hiba.
Kérdező, akkor nézegess femináci fórumokat, ott biztos jól fogod magad érezni, sok hozzád hasonló önérzetes nő van ott, aki egyből hisztizik, ha a nőkről van szó.
Én meg azt tapasztalom, sok helyen sértődött nők vannak, ok nélkül tahók a férfiakkal, mindenütt okoskodnak, és a kisebbrendűségi komplexusukat kompenzálják evvel.
Nem tudom, de én magamból kiindulva igenis rühellem a legtöbb ffit. A gusztustalan vetkőztető tekintetük, ahogy méricskélnek, a füttyögetés, a szia cica. És valjuk be, ffi és nő közt nincs teljes barátság. Bezzeg, ha egy nőt visszautasít egy férfi... Hajaj! Ott aztán van hiszti és köpködés.
28/N
Én eddig férfinek tartottam magam és imádom a nőket!:)
Finomak, puhák, jó illatúak.
Mindegy, hogy vékonyak vagy teltek, szőkék vagy barnák, lényeg a nőiesség.
Hadd kérdezzem meg, minden él nélkül, van más tüneted is a fent leírtakon kívül?
Ezek alapján:
a 18 lehetséges hibából hányat ismersz fel a véleményedben? Ha több, mint 3, kérj orvosi segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!