Befásultam, mit tegyek?
Végre konszolidálódott a helyzet, de kezdek belefásulni.
Hetfo kedd szerda suli csütörtök szombat vasárnap diákmeló péntek másik meló.
El vagyok vele, lejárok konditerembe is hetente többször, de semmihez nincs kedvem, barátaim alig vannak és ok is messze ( Pesten vagy külföldön én meg vidéki nagyvárosban ).
Teljesen unalmasnak és egysíkúnak érzem az életem, magányos vagyok és lusta lettem. Ráadásul nem tudok magammal mit kezdeni mert nincsenek hobbijaim se és bár régen extrovertalt voltam teljesen befordultam.
Úgy érzem kizárt magából a társadalom.
Ja és ráadásként meleg vagyok bár nem csinálok belőle ügyet csak így meg nehezebb pl a magányon változtatni.
Mit javasoltok?
Nem tudom hány éves vagy, de sajnos ilyen a felnőtt emberek élete. :( Legalábbis az alsó- középosztályé.
Én 20 és 30 éves korom között szerintem depressziós voltam, annyira kikészített, hogy mostantól ez a mókuskerék van. Aztán majd jön a család, a gyerek, a megalkuvás és a megalázkodás a munkában, mert nyakadon a jelzálog, a gyereknek meg új cipő kell. Tudom, rohadt negatív vagyok, és igazából nem erre van neked most szükséged.
Amit javasolnék: valami hobbi, mert úgy látom a kondizás sem okoz annyira örömet, mint kéne. Melegként online könnyebb lenne társaságot találnod, biztosan vannak meleg társ(aság)kereső oldalak is.
Remélem kimászol a fásultságból. :)
Pont ez is baj hogy nem szeretem az online társaságot nekem hús ver emberekre van szükségem a környezetemben:)
A kondi meg örömet okoz csak értelemszerűen egyedül járok és nem is vagyok kondihős akikre mindenki tapad.:D
1-es:
minek akkor gyerek meg jelzálog? Ne mássz bele a mókuskerékbe ha nem akarsz, ez a titok nyitja. Én sem tettem, és egyik sem hiányzik.
Kérdező:
én is próbálkoztam a konditeremmel, de nem az én műfajom, az ottani emberréteg miatt. Nekem totál nincsenek barátaim, sőt gyereket se szültem pedig az roppant nagy elvárás itthon :) úgyhogy társadalmi szempontból nincs értelme annak, hogy létezem :D
A munkámat szeretem, a kollégáimat nem.
Javaslat: célkitűzés! Nem is az a fontos, hogy feltétlen megvalósítsd, inkább az, hogy tarts valami felé. Indulj el. Aztán majd az egyik dolog hozza a másikat.
Pl én most a nyelvtanulásba vetettem bele magam (nyelviskola). Ha tele a fejem az angollal akkor fogom magam, felveszek egy kényelmes csukát és megyek az orrom után, tempósan. Gyaloglok kb 1 órát, az kifáraszt fizikailag és jót tesz a levegő is.
33N
#3 vagyok
Szuper, akkor már ketten vagyunk :) (minimum)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!