Normális, hogy valaki ennyit tanul?
Lehet, hogy az a baja, hogy túl lihegi a tanítást, szorong a jövõje miatt, otthon azzal rémisztgetik, hogy sokat kell tanulnia ahhoz, hogy valamire vigye...
Emellett az is lehet, hogy a szorongásai miatt nem tudja annyira élvezni a társaságotokat, úgy érzi nem tud egy hullámhosszra pendülni veletek, túl lazátlan figura lehet, pl. aki nem tud nevetni a poénokon, nehéz szórakozni vele.
#12 ha a szülei erőltetik rá akkor el kéne velük beszélgetni az biztos.
Elég félénk lány az órán is ha felszólítja a tanár akkor nagyon halkan beszél és zavarában mindig elneveti magát szóval lehet neked van igazad de akkor valahogy segíteni kéne rajta.
Én nem vagyok kórosan tanulás-függõ de ez régen rám is jellemzõ volt, a szorongás és halk beszéd.
Csak azt tudom, hogy nem szerettem sok emberrel lógni, mert nem éreztem felszabadultnak magam velük. Nem tanulás miatt.
#14 én se nagyon szeretek a középpontban lenni, nem is szoktam főleg a mostani osztályomban mert itt sok embert nem bírok de mikor olyanok között vagyok akiket szeretek akkor ott teljesen felszabadult vagyok
#15 nem akarok semmit ráerőltetni csak gondoltam segítek rajta de ha neki ez így jó akkor hagyom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!