Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az baj, hogy még 20 évesen is...

Az baj, hogy még 20 évesen is szeretem a Cirkuszt?

Figyelt kérdés

Fiú vagyok 20 éves.

Nekem tetszik szerintem érdemes rászánni egy kis időt legalább egyszer kétszer akár kikapcsolódásként is.

2017. nov. 16. 10:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Neked baj? Ha szereted nem baj. Miért érdekel más szerint baj-e lol.
2017. nov. 16. 10:56
 2/12 anonim ***** válasza:

Miért lenne baj az?

Jó kikapcsolódás minden korban.

2017. nov. 16. 10:59
 3/12 A kérdező kommentje:
Csak gondoltam meg kérdezem hogy más mit gondol róluk
2017. nov. 16. 11:17
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem baj. Lényegében ez egyfajta show műsor, és szórakoztató annak, aki szeretni, akár gyerek, akár felnőtt.
2017. nov. 16. 11:39
 5/12 anonim ***** válasza:

És az baj, hogy én már gyerekként is utáltam?

Ugye nem!

Így az sem baj, hogy te viszont szereted.

Nagyobb gondod sose legyen!

2017. nov. 16. 11:42
 6/12 anonim válasza:
Ha nem az állatokat csicskáztatják, hanem artistákból, bűvészekből, bohócokból, mutatványosokból áll a show, akkor nem baj. Ha az előbbi a példa, akkor felnőtt fejjel gondolj bele, hogy mit támogatsz pénzzel. Nem csoda, hogy egyre több országban betiltják ezt a fajta állathasználatot. Ha az utóbbi a példa, akkor jó szórakozási formának találom.
2017. nov. 16. 11:57
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem?
2017. nov. 16. 12:09
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem nem.

Volt egy ismerősöm az egyetem. Én mikor volt cirkusz a városban elment vagy kétszer az előadásukra és mikor tovább álltak akkor a szomszéd városba is átment.

2017. nov. 16. 12:16
 9/12 A kérdező kommentje:
Az is jó
2017. nov. 16. 12:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Gyerekként sem voltam odáig érte, mert alig láttam valamit az előadásból, amikor elmentünk a szüleimmel, így nem volt annyira érdekes, nem maradt maradandó emlékem. A te magánügyed, hogy mit szeretsz és mit nem, amíg azzal nem ártasz másoknak. :-)
2017. nov. 16. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!