Titeket nem húz fel, ha kisbetűvel írják le a neveteket?
Figyelt kérdés
Elég vicces a kérdés, de kissé pál utcai fiúk hangulat van nálam.
Mostanában vettem észre, hogy pár haverom kisbetvel irja le a nevemet...átlagosan elmondható,hogy azok akik valamiért irigyek rám, de nem értem nagyon felhúznak ilyen emberekkel nem akarok már foglalkozni.
Ti mit tennétek ha ilyen fordulna elő?
Mert lehet elég gyerekes ez a dolog, de a filmben az volt a vége hogy ezt a srácot megölték ugye akinek kisbetuvel irták a nevét, és utána derült ki hogy mennyire értékes :D
.
2017. nov. 13. 18:41
11/13 Grarhedár válasza:
De. Egyébként volt olyan osztálytársam gimiben, aki az irodalom PPT-ben is kisbetűvel írta az összes nevet... Én mindenkiét naggyal írom, de ha azokét kicsivel írnám, akiket utálok, akkor bizony minden betű kicsi lenne :P
12/13 Fritz lajos válasza:
Ha tévedésből történik, akkor nem, de amúgy sokkal jobban zavar,hogy mostanság sok mindent kisbetüvel írnak, ami rendesen naggyal íródik, ez elvből ütközik az általam tanultakkal és azonnal hibakódot küld az agyamban a helyesírás ellenőrző. Hát csak ennyi a problémám ezzel a dologgal.
13/13 anonim válasza:
Pont leszarom, nincs kisebbsegi komplexusom, nem azon mulik a boldogsagom, hogy mekkora betuvel irjak a nevemet. Chateles kozben meg pont tok mindegy, a fene se figyel ra, hogy mit hogy ir. Ott az a cel, hogy minel gyorsabban, minel rovidebben le tudd irni a mondanivalodat ugy, hogy azt megertse a masik. Az ertelmen nem valtoztat a nevek irasmodja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!