Miér vonzodnak a lányok az idősebb pasikhoz? Miert nem tartják a korukbeli fiúkat annyira vonzonak mint az idősebbet? (kivétel van)
Pénz és még több pénz,egyrészt.
No meg egy tapasztaltabb palinak sokszor jobb a dumája túl van már sok mindenen ,sok kapcsolaton ,kalandon ,tudja mikor mit kell mondani és hogy kell szédíteni a buta lányokat.
Halál se érti, a 30-35 körüli pasik is hétvégente berúgnak, buliznak aminek semmi értelme.
Esetleg a pénz miatt, viszi a lányt nyaralni, enni, jó kocsiban pózolhat a csaj.
21
Ha most körülnézek az utcán, elég sok tinifiú inkább nézki melegnek, mint férfiasnak, továbbá 90%uk vasággyal együtt 50 kiló.
A korombeli 27-28 évesek nagy része mamahotelezik, vagy mert lakásra gyűjt, vagy csak ebbe csomagolja, hogy nem AKAR önállósodni.
Ez nekem nem fér bele, nem tervezek olyannal lenni, aki lehet még 3 évig otthon lakik, és egy háztartást nem tud vezetni egyedül.
28 vagyok, diplomás nő, 23 éves korom óta egyedül élek (most már a kedvesemmel). Igen, ment pénz albérletre, de sokkal fontosabb volt, hogy a saját életemet éljem és többek között ne a szüleimmel egy házba vigyem az exemet.
A párom 34 éves, tanult, okos férfi, egzisztenciával és külön élettérrel. :)
Albérletezünk most is, de mindent felezünk (rezsi, bérleti díj). Nekem fontos, hogy együtt éljek a szerelmemmel, nem pedig x évig anyuci szoknyája mellett kelljen titokban szeretkezni, stb.
Megalázó (tisztelet a kivételnek!).
szerintem az erettsegi korral jar
... kivetel van persze es nagyon ritka
a fiuk kesobb ernek, mint a lanyok ezt mindenki tudja
25 eves vagyok
30-45 kozott a legvonzobb egy ferfi
Mert általában a nők érettebbek gondolkodásban, a férfiak inkább kevésbé, ennek a kompenzálására kell a különbség.
24N, férjem 34
Kérdés, milyen korosztályt értesz lányok alatt.
Van egy olyan kor, amikor már tényleg nem kor függvénye az érettség, van, amikor még igen. Én pl. tinikoromban nem tudtam megtalálni a hangot a korosztályombeli fiúkkal, és ugyanígy az osztály 12 lánya közül kb. 7-8. A lányok tinikorban korábban érnek (itt most az érzelmi, gondolkodásbeli érettségre gondolok). Azt vettem észre, hogy mi lányok már érdeklődünk a pszichológia, érzelmek, emberi sorsok, közélet, kultúra, irodalom stb. iránt, míg a srácoknál volt 3 kategória: 1) akit csak a szgépes játékok és szerepjátékok érdekelnek, 2) aki azt hiszi, attól felnőtt, hogy minden hétvégén berúg és cigizik, 3) aki megrekedt ovis szinten és az a legfőbb szórakozása, hogy rohadt almával, papírgalacsinnal, aludobozos kólával stb. dobálózik, köpőcsövezik, ilyenek. Volt kb. 2 srác az egész osztályban, akivel értelmes dolgokról is lehetett beszélni. (hozzátenném, nem egy putri szakközépiskoláról van szó - máshol gyanítom, nem ilyen durva ez érettségbeli különbség aránya, mert éretlen tökhülye tinicsajok is vannak, de az tendencia, hogy több lesz érett mondjuk 13-14 éves korára, mint fiúból)
Aztán olyan 19-20 éves korra ez kiegyenlített lesz.
Én most vagyok 28 éves, és még mindig az idősebbek tetszenek, olyan 3-10 év korkülönbséggel az ő javukra. Ebben sztem csak a személyes ízlésem játszik szerepet, mert sosem tetszettek a kisfiús kinézetű, sima arcú, szőrtelen stb. emberek. (nem apakomplexus, mert az apám korabeliekre sosem buktam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!