Az idős emberek miért csámcsognak?
Figyelt kérdés
Az nem lehet indok, hogy nincs foguk. Attól még lehet csukott szájjal enni.Vagy ennyire nem veszik észre magukat.2017. nov. 9. 19:18
1/10 Bihar Valatonon válasza:
Aztab..zmegmekkoraproblémáidvannak
2/10 anonim válasza:
Nem vettem eszre. Valszeg vilageletukben csamcsogtak.
4/10 anonim válasza:
Nem csamcsognak. Hanem van aki csamcsog van aki nem. De ez nem Ugy megy hogy hoppa 30 evig nem csamcsogtan najd hirtelen betolton a 30-at es maris csamcsogok masnaptol.
5/10 anonim válasza:
Nem tudom, de anyám is rászokott. Úgy idegesít !
6/10 anonim válasza:
Pedig mindkettő "befigyel" a témában: kevesebb (vagy már nincs) foguk, a figyelmük másabb, mint egy fiatalabb személyé, egy részük türelmetlen, így szokta meg, stb.
7/10 anonim válasza:
A Fog valóban nem ok, nem indok, vannak fiatalon is fog nélkül emberek, tudnak mégis kulturáltan enni.
9/10 anonim válasza:
8: LOL :D
Érdekes ez, mert csak az emberi idegesít, az állatok csámcsogása nem. A malacokét is bírom, a kutyámét meg egyenesen imádtam :D
10/10 anonim válasza:
A csámcsogás hangfrekvenciáját az idős ember füle habitulálja, míg a te füleid diszhabitulálja. Az idős ember már a második gyermekkor során csoszog is, már nem emeli fel a lábait, görbe, hajlott háta és ha iszik a folyadék egy része kifolyik a fülén. A kutyus csámcsogása jó a gazdi fülnek, beömlik a hang és megrezdül a gazdiban a szeretet húrjai: csam-csam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!