Van aki viszonylag meg van elegedve magaval meg az eletevel de kozben megse? 17L
Nekem két nagyon személyes dolgom van, ami nélkül képtelen vagyok elégedett lenni. Holott tudom hogy sokan élnének úgy, mint én. Természetes, hogy többet szeretnél, de ez legyen a legnagyobb bajod!
18F
én is sikeres vagyok sok téren, de nekem is kevés a motivációm, mondjuk én tudom az okát és dolgozom rajta :)
neked is sok sikert és tegyél érte, hogy minden összejöjjön! ha teszel érte össze is fog! :)
ezért ne csak előre nézz..
néha jó átlapozni, hogy milyen nyomorban is lehetnél...nekem ez segít
Én is így vagyok. Jól megy a suli, a sport, és könnyű melóval suli mellett keresek annyit mint mások csak munkával. Fenn tudom tartani a kocsit amit magamnak vettem és haza is tudok adni. Barátaim is vannak, és jól kijövök az emberekkel.
Mégis sokszor úgy érzem hogy nincs célom az életben, nem haladok mert nincs hova.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!