Hogy lehet, hogy a magyar társadalom ilyen hamar átvette Haloweent?
1. Nem vette át.
2. Ha nem tetszik, minek reklámozod azzal, hogy kérdést teszel fel róla?
3. Az iskolákban azért nyomatják, mert az angolszász kultúra része, márpedig már kb. mindenhol tanulnak angolul a gyerekek.
4. Hogy mennyit költ a gyerek jelmezre, az a szüleitől függ.
5. "Rákaptunk"? Én nem.
Mert gondolom tetszik a fiatalabb korosztalynak, es a boltok forgalmazzak, mert van ra vevo. Ha nem tetszik, akkor ne nezd, ennyire egyszeru.
Ja, es szerintem az elokeszulet nagyon elmenyes. En peldaul azert szeretem a Halloweent, mert imadom a sminkelest, es ilyenkor ugymond kielhetem magam. Baratnoimnek peldaul a sminkjeit en csinaltam, es nagyon jo visszajelzeseket kaptam.
Eees nem csak a magyar tarsadalom vette at, hanem ugy az egesz vilag. Anglia, Irorszag, ott rendesen megy a Halloween.
Amugy annyira durvan nincs atveve toluk. Peldaul hol latsz Halloween ejjel kopogtatokat a csokit vagy csinyt szoval Magyarorszagon?
1. Alapvetően messze nem vették át olyan szinten mint ahogy odakint szokás.
2. Mi az hogy "hamar"? A mai világban egyáltalán nem volt ez hamar, tekintve hogy már kisgyerekként 25 éve tudtam mi az a Halloween. Manapság a szokások, újdonságok szinte azonos időben jelennek meg pár nap, hét eltéréssel a világban.
3. Aki rákapott az azért, mert az "üres vacak" egyszerűen jó szórakozás jelmezbe öltözve vidámnak lenni.
4. Ennyi erővel miért vettük át a TV nézést, internetezést, okostelefonokat?
ja, meg a farsang. Az is milyen már... cowboynak, boszorkánynak, űrhajónak meg ilyesminek öltöznek ezek az elkényeztetett, elfajzott sátánista gyerekek!!
Nem beszélj az emberek nevében.
Bizonyos kultúrákban másképp dolgozzák fel a halál kérdését, olvass egy kicsit utána. Tudd meg honnan ered, hogyan alakult ki, stb.
Mellesleg a Halloween nem üti a Mindenszenteket, ugyanis előtte 1 nappal van.
Nem vette át es nem mindenki. Mi köze van barkinek ahhoz, ha barki is bulizni akar... legyen az a hálivín, vagy barmi is....
Nyilvan Neked nem tetszik, ezert nem is fogsz, de ha nekem ugy tartja kedvem, akkor ne higy már ne tegyem.meg, mert par embernek, aki ugy vallja, hogy magyar seggbe, csak a magyar f▪sz való tipusu embernek nem tetszik....
Látszik, hogy semmit nem tudsz a Halloween-ról. :D
Nem vagyok se depressziós, se emo, se sátánista, mégis az egyik legkedvencebb ünnepem!
A mi sulinkban minden évben van Halloween buli, nagyon klassz, rengetegen megyünk jól mulatunk.
Hogy miért egyre elterjedtebb, vagy legalábbis ismertebb az országban? Mert ez olyan ünnep, ahol jól lehet szórakozni, nekem felüdülés még Karácsony előtt.
Igazad van, nem illik a Magyarországhoz, hiszen nálunk csupa depressziós 'ünnep' van, mindenre csak búskomoran emlékszik vissza az ember.
Öröm volt olvasni, hogy valahol a szülők megszervezték, hogy a környéken a gyerekek tudjanak csokit gyűjteni. Ilyenre mindenképpen elviszem a gyerekemet, majd ha lesz, mondjuk 99%, hogy addigra már nem Magyarországon fogok élni.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!