Az ilyen vendéggel hogy lehet viselkedni az étteremben?
Egy étteremben vagyok gyakorlaton szeptembertől. Nagyon megszerettem a helyet, a vendégek is megkedveltek.
Viszont van egy család aki jár rendszeresen ide enni, de borzasztóak. Főleg a nő. Volt hogy megkérdeztem mit kérnek inni,mondták hogy mentes vizet,citromkarikával. Kivittem nekik, aztán visszaküldték hogy ők igaziból csapvizet kértek. Aha..
Ma is szintén jöttek. Egy felszolgáló vette fel a rendelést, és mondta nekem hogy vigyek ki nekik 1 vizet. Kiviszem, kérdezem hogy kinek adhatom. Erre elkezdenek jó hangosan röhögni hogy ők négyet kértek. Úgy szégyelltem magam. A nő sosem köszön, ha lerakom a poharat, direkt flegmán átpakolja a másik oldalra. Megértem ha nem vagyok nekik szimpatikus de folyamatosan megaláznak, kiröhögnek a többiek előtt, és úgy alakítják a dolgokat mintha direkt hibáztam volna, vissza meg nem szólhatok.
Mit lehet így tenni? Már görcsben van a gyomrom ha meglátom őket. Nem hiszem el hogy valakinek ez a szórakozás.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!