Hogy kell viselkedni egy étteremben?
Figyelt kérdés
Ma étterembe megyek a barátommal és az ő ismerőseivel, viszont én nem szoktam étterembe járni, és tudom, hogy ciki, de fogalmam sincs, hogy kell viselkedni. Mi az, amire mindenképp figyeljek? Segítsetek!!!2009. nov. 7. 10:58
1/7 anonim válasza:
Késsel villával kell enni
De ez semmindig igaz:)
Milyen étterembe?
2/7 A kérdező kommentje:
hát azt mondják, hogy középkategóriás, vagy nem tudom, mi a hivatalos neve, de remélem érted.
2009. nov. 7. 11:06
3/7 anonim válasza:
figyled a többieket hogy eszenk és utánozd le őkewt XD
4/7 anonim válasza:
Ha otthon is kulturáltan eszel, akkor semmivel sem többet, mint otthon. Kés, villa, szalvéta.:)
5/7 anonim válasza:
Ne kérj nagyon fura ételt (kagyló, rák, homár) akkor nem kell speciális evőeszköz és akkor nem lesz semmi gond. A rákollóval én is hadilábon állok:)
6/7 anonim válasza:
ha sok evőeszközt adnak ez a megoldás:
azzal kell kezdeni ami 'kívül' van tehát a tányértől messzebb, utána az eggyel beljebb levőt stb.
legvégén a desszerthez a kis villa ami a tányér fölött van 'vízszintesen'
ne böfögjél, ne piszkáld az orrodat/füledet XD
7/7 anonim válasza:
Adjál nagyon sok borravalót mindenkinek, és akkor az asztal tetején is böföghetsz, miután kézzel ettél, és a szádat az abroszba törölted. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!