Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ebben a helyzetben mit csináljak?

Ebben a helyzetben mit csináljak?

Figyelt kérdés
Lassan 30 leszek és még nem volt kapcsolatom nővel.2 éve beszélgetek az interneten egy lánnyal akivel kölcsönösen kedveljük egymást, de találkozni nem akar.Lehet, hogy miatta, de mostanában csajozni sem nagyon akarok másokkal.Másik oldalról viszont van egy lány akivel lehet még valami, de őt annyira nem is ismerem, de talán randizni elhívhatom.A lényeg, hogy nem tudom mit csináljak.
2017. nov. 4. 15:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Elhívod az esèlyes csajt randizni. Ha nem magadnak hiszel, hanem neki akkor tuti megcsíped. ;)
2017. nov. 4. 15:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha te nem tudod mit akarsz, mi honnan tudjuk mit csinálj?

Ma kimentem az utcára, és nem tudtam mit csináljak, nem tudom mihez volt kedvem. Mondjátok már meg, hogy mit csináljak?

????????????????????

2017. nov. 4. 15:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Azért kell elhívni azt a lány randizni akit nem ismersz, hogy megismerd jobban és meglásd, hogy esélyes e vagy sem. Akivel már 2 éve beszélgetsz az szerintem csak egy beszélgetőpartnerként tekint rád (SZERINTEM!).
2017. nov. 4. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!