Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez alapján nem vagyok egyetemr...

Ez alapján nem vagyok egyetemre való?

Figyelt kérdés

Soha nem voltak tanulási nehézségeim, az érettségim is kitűnő lett, bár sosem voltam magoló típus.

Egy hónapja sincs még, hogy elkezdődött az év az egyetemen, máris nehézségeim vannak.

Átlagban napi 10 órát tanulok, akkor is, ha épp szabadnapos vagyok. Emellett órák közti szünetben, a vonaton, a metrón, ebéd közben, szóval nem nagyon van olyan pillanatom egy átlag héten, hogy ne könyv lenne a kezemben épp (kivétel munkában, ott dolgozom).

Még így is úgy érzem, hogy nem tudok semmit.

Ehhez képest mások be se járnak az órákra, van olyan ismerősöm, aki gyakran egy hónapig meg se jelenik, vizsgákra bemegy, és már a második évét csinálja nappalin.

A páromnak most lesznek a vizsgái, megmondta, ő vizsgaidőszakig elő sem veszi a könyveket, neki két hét elég.

Én viszont sehová nem járok, semmit nem csinálok, még munkahelyen is ha van egy óra ebédszünet, akkor ott is tanulok. Előre félek, mi lesz velem a vizsgaidőszakban.

Ha ennyit kell készülnöm, pedig nem vagyok hülye, míg más be se jár az órákra, akkor vajon nem vagyok egyetemre való?

2017. nov. 1. 12:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
77%

Bocsi, látom már írtad.

Hát elég durva. A szaktársaidat már kérdezted, hogy ők mennyit tanulnak, elolvasnak-e minden könyvet? Szerintem ezt a tanulási mennyiséget redukálni kellene kicsit, mert hosszútávon bírhatatlan.

2017. nov. 1. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!