Veletek is előfordult már, hogy gondolatban elkövettek valamit amit soha nem tennétek meg?
Figyelt kérdés
Én sajnos gondolati szinten a legalja dolgot követtem el egy olyannal szemben akit ráadásul szeretek. Nem is értem magam. Azóta nagyon kemény lelkiismeret furdalásom van, még sírtam is. Tudom hülyeség, el kéne felejteni de állandóan mardos a lelkiismeret, mintha tényleg megtörtént volna.2017. okt. 31. 12:19
11/15 anonim válasza:
Volt időszak, amikor szerettem eljátszani a gondolattal, hogyan gyújtom fel az exem házát, miután csúnyán átvert.
12/15 Metionin válasza:
Gondolatban már megvertem/felgyújtottam/megöltem pár embert, köztük a szüleimet, a páromat, a rokonaimat, random járókelőket is. Természetesen a valóságban sosem tenném meg de néha annyira idegesítőek és hülyék tudnak lenni hogy az már szívlapátért kiált.
13/15 anonim válasza:
Az a jó, hogy magunkban bármit gondolhatunk, senki sem tudja majd meg.
14/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! Tényleg kutyául éreztem magam és segítettek a leírtak!!
2017. okt. 31. 21:16
15/15 anonim válasza:
Volt, hogy az egyik régi főnöknőmmel egy karatemeccset szívesen letudtam volna. Aztán elváltak az útjaink, már nem érdekel a dolog, úgyis csak elgondolás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!