Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Veletek is előfordult már,...

Veletek is előfordult már, hogy gondolatban elkövettek valamit amit soha nem tennétek meg?

Figyelt kérdés
Én sajnos gondolati szinten a legalja dolgot követtem el egy olyannal szemben akit ráadásul szeretek. Nem is értem magam. Azóta nagyon kemény lelkiismeret furdalásom van, még sírtam is. Tudom hülyeség, el kéne felejteni de állandóan mardos a lelkiismeret, mintha tényleg megtörtént volna.
2017. okt. 31. 12:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ó, én naponta képzelem el, ahogy bizonyos kollégáimat lerugdalom a lépcsőn, mégse tenném meg soha.
2017. okt. 31. 12:26
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha az emberek nem csak a gondolat szintjén követnének el bizonyos dolgokat,

akkor az egész világ tele lenne megfojtott anyósokkal, és lépten-nyomon megszexelt nőkkel...

:)

2017. okt. 31. 12:27
 3/15 anonim ***** válasza:
94%

Igen.

Egyik barátnőm pl. rendszeresen fantáziált megkínzott, megerőszakolt férfiakról. Közben meg a légynek sem tudott volna ártani. De az jó lett volna, ha ezt nem tudom róla.

2017. okt. 31. 12:28
 4/15 A kérdező kommentje:

uhh kemény :) őszinte volt akkor veled a lány,én csak ide mertem kiírni.

A fentieknek is köszönöm. Így humor szinten nekem is könnyebb kezelni :)

2017. okt. 31. 12:38
 5/15 anonim ***** válasza:
94%

Gondolatban minden nap felrúgok pár embert :D

Meg persze ott vannak azok a szexuális fantáziák, amiket a valóságban sosem tennék meg, de gondolati szinten jók.

2017. okt. 31. 12:49
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ó persze. Gondolatban már felkoncoltam néhány pszichiátert, mivel rám akarták erőltetni, hogy elmebeteg vagyok. Ha az lennék, akkor nem csak gondolatban tettem volna meg.:)
2017. okt. 31. 13:02
 7/15 anonim ***** válasza:
90%
Én a vásárlók fejét szoktam gondolatban sorsjegyekkel ütni. Mikor nem tudják eldönteni, hogy melyiket húzzák ki! Mögöttük persze kígyózik a sor... nagyon bosszantó tud lenni. Gondoljátok csak el, milyen képet kapna egynémelyik... 😂
2017. okt. 31. 13:36
 8/15 anonim ***** válasza:
90%

Én már rengeteg embert megpofoztam, megvertem gondolatban.

De élőben meg nem szeretek senkit bántani.

2017. okt. 31. 13:50
 9/15 anonim ***** válasza:
Gondolatban én végig gyilkolom az utat mire beérek munkába. Főleg tömegközlekedésen mikor egybe van zárva 100 ember vagy egyszerre megindul 2 csoport le-fel a lépcsőkön vagy át a zebrán.
2017. okt. 31. 13:55
 10/15 anonim ***** válasza:
48%

én is öltem már gondolatban, olyat is, akit szeretek. Akkor kicsit megijedtem magamtól, és nem értem, hogy jött a gondolat, de persze sose tenném meg.

Az álom kisit más ugyan, de álmomban meg csomószor volt, hogy közeli hozzátartozóimmal szexeltem. Rohadt frusztráló, de nem valósul meg sose, szóval felejtsd el te is

2017. okt. 31. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!