Veletek is előfordult már, hogy gondolatban elkövettek valamit amit soha nem tennétek meg?
Ha az emberek nem csak a gondolat szintjén követnének el bizonyos dolgokat,
akkor az egész világ tele lenne megfojtott anyósokkal, és lépten-nyomon megszexelt nőkkel...
:)
Igen.
Egyik barátnőm pl. rendszeresen fantáziált megkínzott, megerőszakolt férfiakról. Közben meg a légynek sem tudott volna ártani. De az jó lett volna, ha ezt nem tudom róla.
uhh kemény :) őszinte volt akkor veled a lány,én csak ide mertem kiírni.
A fentieknek is köszönöm. Így humor szinten nekem is könnyebb kezelni :)
Gondolatban minden nap felrúgok pár embert :D
Meg persze ott vannak azok a szexuális fantáziák, amiket a valóságban sosem tennék meg, de gondolati szinten jók.
Én már rengeteg embert megpofoztam, megvertem gondolatban.
De élőben meg nem szeretek senkit bántani.
én is öltem már gondolatban, olyat is, akit szeretek. Akkor kicsit megijedtem magamtól, és nem értem, hogy jött a gondolat, de persze sose tenném meg.
Az álom kisit más ugyan, de álmomban meg csomószor volt, hogy közeli hozzátartozóimmal szexeltem. Rohadt frusztráló, de nem valósul meg sose, szóval felejtsd el te is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!