Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, mennyire vagytok...

Lányok, mennyire vagytok nyitottak arra, hogy fiúkkal barátkozzatok?

Figyelt kérdés
És emellett van barátotok?

2017. okt. 29. 16:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

ja, és én is szívesen barátkozom fiúkkal, voltak is fiúbarátaim, de ahogy az egyik válaszoló mondta, jelenleg nekem sincsenek.

és barátom sincs.

2017. okt. 29. 19:03
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem ismerkedés céljából írtam ki a kérdést (nem is arra való az oldal). Persze lehet, de csak kulturáltan :)
2017. okt. 29. 19:15
 13/17 anonim ***** válasza:
kérdező, nem neked szólt, hanem a bunkó kommentelőnek
2017. okt. 29. 22:08
 14/17 anonim ***** válasza:

Régen kiskoromban (5-12) nagyon jóba voltam a fiuakkal

Alig volt lány barátnőm

Mostmár inkább azok vannak,valahogy fordult a kocka

Bar szívesen barátkozok fiúkkal de elég visszahúzódó vagyok Es ezért nem nagyon jönnek, ( kivéve osztálytársak, Bar mostanában bővül a "készlet" 1-2 fiúval)

De Amugy nincs barátom

15L

2017. okt. 29. 22:11
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem van egy lánybarátom. Ő csak fiukkal haverkodik, én csak lányokkal, viszont a mi barátságunk sokkal több, mint barátság, mindent tudunk a másikról, mindent elmondunk, egy ideje szexelünk is, mivel egyikünknek sincs párja, de így meg tökéletesen elvagyunk, mindent együtt csinálunk, kb mintha együtt élnénk. Se nekem ae meki nem volt még ennyire szoros baráti kapcsolata.
2017. okt. 30. 17:43
 16/17 anonim ***** válasza:

Nyitott vagyok. Nincs barátom.

13/L

2017. okt. 30. 21:48
 17/17 anonim válasza:

A lányokkal sosem találtam meg azt a ponot, amikor igazán jól éreztem magam. A fiúk mellett ellazulhatok, és önmagam lehetek. Nem számít annyira a fiúknál, hogy milyen a ruhám, (illetve ne legyen nagyon gáz, de a lányok eléggé összesúgnak, ha pl a hajamat összekócolja a szél.) A lányok sosem értették a vicceimet, nem tudom miért, lehet, hogy csak rossz közösségben próbáltam viccelni. Ezzel szemben a srácokkal nagyokat szoktunk nevetni. Sajnos, vannak menthetetlenül hülyék, de őket a normális fiúk is kizárják a baráti körükből.

Nincs barátom, de jobb is így. :D

2017. nov. 20. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!