Lányok, mennyire vagytok nyitottak arra, hogy fiúkkal barátkozzatok?
ja, és én is szívesen barátkozom fiúkkal, voltak is fiúbarátaim, de ahogy az egyik válaszoló mondta, jelenleg nekem sincsenek.
és barátom sincs.
Régen kiskoromban (5-12) nagyon jóba voltam a fiuakkal
Alig volt lány barátnőm
Mostmár inkább azok vannak,valahogy fordult a kocka
Bar szívesen barátkozok fiúkkal de elég visszahúzódó vagyok Es ezért nem nagyon jönnek, ( kivéve osztálytársak, Bar mostanában bővül a "készlet" 1-2 fiúval)
De Amugy nincs barátom
15L
Nyitott vagyok. Nincs barátom.
13/L
A lányokkal sosem találtam meg azt a ponot, amikor igazán jól éreztem magam. A fiúk mellett ellazulhatok, és önmagam lehetek. Nem számít annyira a fiúknál, hogy milyen a ruhám, (illetve ne legyen nagyon gáz, de a lányok eléggé összesúgnak, ha pl a hajamat összekócolja a szél.) A lányok sosem értették a vicceimet, nem tudom miért, lehet, hogy csak rossz közösségben próbáltam viccelni. Ezzel szemben a srácokkal nagyokat szoktunk nevetni. Sajnos, vannak menthetetlenül hülyék, de őket a normális fiúk is kizárják a baráti körükből.
Nincs barátom, de jobb is így. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!