Liberálisnak, vagy konzervatívnak tartod magad?
Politikai szempontból egyáltalán nem tartom magam liberálisnak, de se a nőket, se a homoszexuálisokat, se a feketéket nem utálom, és a gyerekbántalmazást is ellenzem, szóval asszem mégiscsak liberális vagyok egyes körökben, vagyis ezt mondják :D
Azért nem szeretem magam liberálisnak vallani, mert a liberálisok egy kifejezetten mindenkit elfogadunk balf-sz csoport, amivel egyáltalán nem tudok azonosulni.
"Igaz, hogy xy neonáci és nyíltan vállalja azt a véleményét, hogy ki kéne irtani az afroamerikaiakat, de erről szól a szólásszabadság, és te nem vághatod pofán csak úgy azt az embert, aki azon áskálódik, hogy a fajtádat kiirtsa a földről. Miért nem lehet szeretettel fellépni az erőszak ellen és kiölelni a nácikból a gonoszt?" :D :D például.
Toleráns, elfogadó vagyok, mondhatnának liberálisnak is.
Az egyik legjobb barátom meg rasszista és konzervatív is (de szerintem a kettő nem tartozik össze, félreértés elkerülése végett). Elfogadom, viszont ő már többször próbált meggyőzni arról, hogy a homoszexuálisoknak nincsen helye a társadalomban. Sajnos, sokszor olyan agresszívan tud "érvelni", hogy már emiatt nem találkozom vele.
Egyiknek sem tartom magam, nem csak ez a két csoport létezik... maradjunk annyiban, hogy az én politikai véleményem szerint jobboldali eszközökkel kellene létrehozni egy baloldali társadalmat.
Szóval, ha nagyon kerekíteni akarnánk a hovatartozási skálám, jelenleg konzervatív vagyok, de ha egy degenerációtól mentes társadalomban élnénk, akkor nemzeten belül liberálisnak mondanám magam.
Alkérdések:
A liberálisok valóban nem elfogadóak veletek, de ez érthető, hiszen egymás elvei ellen harcoltok... persze ilyenkor felmerül a kérdés, léteznek-e liberálisok egyáltalán.
Konzervatívnak mondanám magam azért (és csak azért), mert távol tartom magam és a családom minden újkeletű, degenerált, média által elterjesztett baromságtól, gondolok itt pl. a transzneműségre, genderizmusra, vagy multikultira.
Liberálisnak azért mondanám magam, mert miután az ilyen hulladékoktól megvált a társadalom, és csak az egészséges emberek maradnának meg, akkor mindenkinek ugyanúgy megadnám a jogot véleményének kinyilvánítására.
Erősen témafüggő. Pl a magyar nyelv nem csak egy hagyományőrző dísz hanem alapvető gyakorlati kommunikációs eszköz, kifejezetten támogatom az egyszerűsítéseket, pl az ly eltüntetését.
A meleg témákkal nem foglalkozok, nem érint, legfeljebb ha élőben látom annyit gondolok hogy "nahát".
A genderizmust sokan eltúlozzák, de azért van igazságtartalma, azzal mindenki tisztában van h az egyik férfi férfiasabb mint a másik, az egy nő nőiesebb mint a másik stb.
A könnyű drogokat engedélyeztetném, csak kulturális oka van h nálunk az alkohol engedélyezett a könnyűdrogok meg tiltottak, máshol meg pont fordítva van. Tehát egy hollandiainak megfelelő szabályozással, max 5g lehet nálad, esetleg ha nagyon terjedne akkor jövedéki adót tenni rá.
Hagyományőrzés terén konzervatív vagyok, szoktam népzenét játszani stb.
Politikai téren viszont határozottan konzervatív vagyok, benézek az itteni politika topikba ami tele van anarchista balosokkal, már zárom is befele. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!