Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek milyen lehet...

Szerintetek milyen lehet VALÓJÁBAN a világsztárok élete?

Figyelt kérdés

Pont a minap gondolkodtam ezen, tegyük fel Martin Garrixet, bár igazából mindegy kivel példálózunk. A közösségi média sok dolognak a szebbik oldalát mutatja, a sztároknál főképp. A csillogást a luxust, a tökéletes élet benyomását. Garrix 16 évesen futott be, kimaradtak neki a normális középiskolás évek, az első normális igaz szerelem stb..ti hogy vélekedtek erről? Szerintetek boldogok lehetnek, S ha igen miért, ha nem akkor miért nem?

Véleményem szerint kecsegtető a hírnév, de több az árny oldala. Normális kapcsolat kialakítása mint szerelemben igencsak nehéz, a bizalomról, magánéletéről nem is beszélve. Sosem lennék képes eldobni a megszokott életemet, még ha az övékhez képest unalmas is egy átlagos életvitel. Vajon nem szoktak azon gondolkodni, mi lenne végre ha nyugodtan tudnának hazamenni, hogy senki se lesi minden pillanatukat, hogy nem vájkál a sajtó az életükben, sorolhatnánk..

Megbánták e? Lehet hogy a boldogság, de több mindent elvesz mint ad..

2017. okt. 27. 22:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%
Na meg oké, nem kényszeríti senki, de hát átlag emberek is megbánnak dolgokat, kiderül, hogy nem jó munkát választottak stb. És akkor váltanak. Na, erre mondta Jon Bon Jovi, hogy nem kötelező híresnek maradni sem.
2018. aug. 29. 00:02
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én Leonardo DiCapriot hoznám fel példának :) Rengeteg interjúban mondta már, hogy mennyire nem szereti a paparazzikat, és azokon a lesifotókon, amik készülnek róla, olyan arcot vág, mint aki mindjárt leüt valakit, szóval nyilván nagyon fárasztó, amikor az ember minden lépését gondosan dokumentálják. Remek példa erre, hogy a strandra is kapucnis pulcsiban jár, és olyan inkognitóban "él", ami azért elég árulkodó. Borzalmasan irritáló, fárasztó és egyben rossz is lehet, amikor több mint húsz éven keresztül élsz kamerák kereszttüzében mondhatni...
2018. aug. 29. 22:08
 13/14 anonim ***** válasza:

Én amúgy ezt a paparazzi dolgot teljesen aljamunkának érzem. Pont láttam egy YouTube videót, ahol a kommenteket különbözőországban élők írták. Valaki írta, hogy az egyik ázsiai országba egy hírességnek meghalt a gyereke, mert valami váltágdíj fejében elrabolták, de a paparazzi még oda is követte. Vagy amikor a paparazzi nem engedte Britneyt valami kórházban eljutni, Michael Jackson egy interjúban elmondta, hogy egyszer a wc-re is követték és hallotta a gépek kattogását (gondolom valami nyilvános helyen valami szereplés után). Még rosszabb, ha valakinek gyerekei vannak. Egyszer olvastam egy paparazzival egy interjút, sajnos nem fogom már megtalálni. Ő tud fotózni, és egyszer tök véletlenül arra járt valami híresség, hát lefotózta. Azért az egy képért sok pénzt kapott, és így lett paparazzo. Ő mesélte, hogy az egyik újságtól kapott egy hívást,hogy egy sztárról - valami Judy, de nem ismerem - azt rebesgetik,hogy alkoholista, de semmi bizonyíték. Rendeltek tőle egy fotót, amin pia van a nő kezében. A fotós ismert valakit, aki ismerte ezt a nőt, és megkérte az illetőt, hogy adjon át a nőnek egy üveg bort, mint valami ajándékot. Ez megtörtént, és amikor a nő egyedül maradt, kezében a borral, lefotózták, majd címlapra tették azzal, hogy alkoholista. A fotós beismerése szerint nem volt igaz. Csak 2 elve volt, hogy kiket nem fotóz, az egyikre nem emlékszem már, de a másik az volt, hogy olyan sztárokat nem fotóz, akik a gyerekeikkel vannak. De sokaknak ez se szent.

Igazából én azt gondolom, hogy az igazság középen van. A paprazzira semmi szükség, az igazi újságírók, igazi fotósok szégyellik őket (voltam újságíró), egy igazi fotós sose nevezné őket kollégának. Igazi fotós alatt olyat értek, aki mondjuk akkor fotóz, amikor egy hírességgel interjúkészül. Erre külön stúdiószoba van a magyar szerkesztőségekben is. Vagy fotós, aki sajtófotókat készít (hivatalosakat), vagy aki elmegy egy eseményre,akár koncertre vagy sajtótájékoztatóra. Szóval rájuk szükség van. A sztárokról szóló cikkekkel sincs baj, amíg igazat írnak. A sztárok ebből élnek, egy sajtótájékoztató, egy interjú vagy egy sima cikk tök rendben van. (Magyarországon amúgy az a szokás, hogy az interjú szövegét ha megszerkesztik, visszaküldik a riportalanynak, el kell fogadnia írásban, hogy igen, hozzájárul. Tehát nálunk nem tudsz a szájukba adni olyat, ami nem hangzott el. Amerikában nincs ilyen szabály. Ott leírhatsz bármit,amit egyszer kimondtak, néha még azt is, amit nem. Ott óvatosabbak a hírességek, mert nem kérhetik utólag, hogy légyszi ezt vedd ki.) Viszont a pletykaújságírás, na az szörnyű. És ezeket szerintem senki normális nem érzi kollégának. Aki sztárokról ír, azzal még nincs baj, hiszen lehet tényleg igaz, lehet összeállítást készíteni, lehet nem rossz szándékkal írni (sajnos az olvasó sosem fogja tudni, melyik újság ilyen), lehet mély interjút csinálni, lehet zenei szaklapba írni. Sokszor a hírességek még jó viszonyban is vannak egy-egy normális újságíróval, és pont egy ilyen újságíró ad nekik esélyt, hogy valamivel kapcsolatban elmondják a saját álláspontjukat például. Szóval szerintem ezt a fajtát még a hírességek is szeretik, tudják, hogy ettől híresek. Vagy a lemezkritika. Nem mindig azt írják, aminek az illető örül, de ha igen,az nyilván jó. Szóval a médiát viselje el az,aki híres. Vállaljon felelősséget a tetteiért, a nyilatkozataiért, örüljön, hogy foglalkoznak vele,és ne rángassa el sajtóeseményekre a gyerekeit, ha utána panaszkodik, hogy jaj, a gyerekeit mindenki látta. Ellenben ha kimegy velük a játszótérre, akkor a paprazzi ne bújjon el a bokorban.

2018. aug. 30. 18:23
 14/14 NTBS ***** válasza:
Elég kötött.
2022. nov. 5. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!