Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen gáz már ha valaki arra...

Milyen gáz már ha valaki arra veri a mellét hogy ő nem néz meséket, mert ő egy okleveles szakközgazdász? Ezért szerinte neki nem férhet bele a presztizsébe hogy mesét nézzen mert az szar és aki ilyet néz az súlyos mentális problémákkal küzd.28f

Figyelt kérdés
2017. okt. 26. 22:23
 1/6 Bihar Valatonon ***** válasza:
100%
Ezt általában azok mondják akiknek annyi élete sincs, hogy a karót s seggükből kihúzva jól érezzék magukat :)
2017. okt. 26. 22:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha valaki ezt eloadna nekem, csak rohognek es legyintve azt mondanam, jolvanakkor. :D aki ennyire komolyan veszi magat, azt nem lehet komolyan venni.
2017. okt. 26. 22:42
 3/6 anonim ***** válasza:
60%

Először is elmagyaráznám neki hogyha az ember igényes arra a művészetre amit "fogyaszt" akkor az értéket nézi amit képvisel nem pedig azt hogy éppen rajzolva van-e, animálva, élőszereplős, írott vagy bármi.

Ahogy vannak jó, hatalmas értékkel rendelkező és vannak silány, rossz sorozatok és filmek, ugyan úgy minkét kategória megtalálható a művészet összes területén. Rajzfilmekben, képregényekben, könyvekben, zenében és akár még videójátékokban is. A lényeg az értékek megléte és kifejezése. Az aki pusztán azért itél el egy művet mielött megtekintené mert hogy más médiai eszközöket használ mint amihez szokott anélkül hogy bármit tudna róla, az jellemzően elég szűk látókörre vall. Egy mű esetén az embernek tovább kell látnia azon ami a képen van, és akit az köt le csupán amit lát, és nem az hogy miért és az ő életéhez ennek mi köze az nem tudatos fogyasztó. Annak igazából sajnos mindegy is mit néz. De szerintem azért az emberek többsége szerencsére igényes és nem pedig előitéletes ezen a téren. Főleg az internet világában.

Bónusz pont ha valaki felismeri ezt az idézetet:

"It's important to draw wisdom from different places. If you take it from only one place it becomes rigid and stale."

2017. okt. 26. 23:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem is tárgyalnék ilyen befásult barommal többet.
2017. okt. 27. 00:03
 5/6 anonim ***** válasza:
60%
Egyik barátnőm mondta amikor elhívtam A gyűrűk urára, hogy ő nem néz mesét, milyen égő. Bezzeg a Twilight-ot szereti...csalódtam benne.
2017. okt. 27. 00:09
 6/6 anonim ***** válasza:
71%

Szegény! Tipikus példája annak, hogy a végzettség nincs pariban az értelemmel.

Egyébként híradót néz? Mert annál jobb „csodás elemekkel teleszőtt költött elbeszéseket” keresve sem találna. :)

2017. okt. 27. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!