Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valaki ennyire utál akkor...

Ha valaki ennyire utál akkor miért foglalkozik ennyit velem?

Figyelt kérdés
5 éve volt egy kis összetűzésem a volt osztálytársammal.(mind2en lányok vagyunk). Igazából kis semmiség volt az egész de ő azóta rám van kattanva. Békés, nyugodt ember vagyok, elég sok barátom van. Viszont a konfliktusokat igyekszek kerülni. Na szóval ez a csaj azóta is az én életemen kattog. Pl ha meglát hülyeségeket köszönget meg stb. Múltkor elment egy buliba és ismeretlen embereknek rólam beszélt. Ez mi?? Most komoly elmegy bulizni és ott is én vagyok a téma úgy, hogy az ottlévők addig azt se tudták, hogy létezemXD. Meg ilyen húzásai vannak. Most nem azért de én ha valakit ennyire utálok nem beszélek folyton róla, főleg, hogy a többiek vagy azt se tudjak ki vagy h nem érdekli őket...
2017. okt. 25. 16:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Amíg veled van elfoglalva, nem figyel a saját hibáira/hiányosságaira.
2017. okt. 25. 16:36
 2/6 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem irigykedik rád.
2017. okt. 25. 16:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi volt az az összetűzés?
2017. okt. 25. 16:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Hogy pár munka volt és nem ő volt a párom hanem egy másik osztálytársam xD igen tudom gyerekes xD na hát engem azóta így utál xD
2017. okt. 25. 16:40
 5/6 anonim ***** válasza:
És hány évesek vagytok? :D
2017. okt. 25. 16:46
 6/6 A kérdező kommentje:
16 xD és igen tudom, hogy hülyeség az egész.
2017. okt. 25. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!