Mi a véleményed azokról, akik beleszólnak más dolgába/életébe?
Tehát olyanba,amihez semmi közük. Talán az ilyeneknek nincs jobb dolguk?
Mindenki sepregessen a saját háza táján!
Hmm...
Más az ha valaki kérdez s rendesen tud valaki a hozzászólásával segíteni/átlátni a dolgokat.
Erre van az oldal.
Az más: ha vannak olyanok, akik nem tudnak beszélgetni/viselkedni ember módjára s csak a rosszat/hibát keresi a másikban (miközbe lehet, az illetőnek nagyobb gondjai vannak az életében.)
Mi akik ide írunk valahol nem vagyunk kivételek a "nincs jobb dolguk?" személyek közül.
Senki nem írta meg, pl ő maga miért is ír ide.
Részemről annyi, hogy reggeli unalom, szeretek adott témákon s mi magunkon, embereken elmélkedni (pozitív s negatívokat is nézve).
+itthoni munkaköröm van és kolléga nem kelt fel, akivel szoktam társalogni egyeztetni.
Másoknál mi lehet a háttér? :)
S azt mondom az utolsó mondatára a kérdezőnek:
Csak azok az emberek ne okoskodjanak, akik hasonló/rosszabb vagy ugyan abban a cipőben járnak. :(
Nem egy olyat olvasni errefele sajna.
Ha pl a kérdező gondjait átérzi, mert ő is volt az adott helyzetben s elmondja, hogyan lábaljon ki. Az is más...
Stb
Azok a témakörök érdekelnek, amikben látom kinek mik a gondjai/véleményei pl egy főnökről, munkahelyről.
Mivel hamarosan egy kis csoportot akarok kialakítani a tervezett üzletemhez s szeretnék egy békés együtt működő barátságos társaságot.
Szeretnék jó irányító lenni, aki fele mernek felszólalni minden következmény nélkül. Emberként viselkedni stb.
Sok féle emberrel találkoztam, ezekből is tanultam.
Az pedig tény naaagyon sok rossz indulatu ember van a vilägunkban.
S azok, akik úgy érzik nem oda tartoznak nem egyszerű rátalálni olyan személyekre, akivel/akikkel szívesen kapcsolatot ápolna.
Jó helyen kérdezed, mikor ezen az oldalon csak olyan emberek válaszolnak, akik éppen beleszólnak mások életébe."
Ezt lehet jobban át kellett volna gondolni :) Mivel így rád is illik a szöveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!