Mi a véleményed azokról, akik beleszólnak más dolgába/életébe?
Tehát olyanba,amihez semmi közük. Talán az ilyeneknek nincs jobb dolguk?
Mindenki sepregessen a saját háza táján!
Ezt a nyomorult életű emberek szokták csinálni.
Egy Akela idézet:
"Nem tudok már uralkodni régen magamon,uralkodom inkább másokon"
Meghallgatom őket, aztán ha nem tetszik amit mondanak, el is felejtem egyből. Ha pedig mondjuk egy ismerősömmel csinálják ezt, szimplán megkérdezem tőle, miért engedi hogy irányítsák? Ha tud egy jó okot mondani (többnyire nem tudnak), akkor már el is felejtettem az egészet.
Lehet rugózni az ilyen dolgokon, meg visszaszólni, de felesleges. Esélyt adtam arra, hogy elmondják amit akartak, erőszakkal meg úgysem kényszeríthetnek.
Egy-ket pelda jo lenne.
En is ugy gondolom, hogy alapjaraton senki ne szoljon bele mas dolgaba, de azert ez nem ilyen egyszeru.
Van olyan amikor egy barat nem veszi eszre, hogy rossz uton jar, pl elkezd drogozni, vagy amikor baratot, baratnot megcsalja a parja es en tudok rola, akkor szerintem nem artana valamit mondani.
En elvarnam a barataimtol, hogy szoljanak arrol, ha a pasim megcsal es biztosra tudjak.
Es azt is elvarnam toluk, hogy szoljanak, ha idiotan viselkedem.
Idegenek dolgaba nem szolok bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!