Hogy lehet az energiavámpírokat elkerülni, kijutni a vonzás körzetükből egy empatának?
Én alapjában véve egy nagyon pozitiv ember vagyok, az a tipikus empata (egyébként utálom is magam ez miatt) Mindenkinek a céltáblája vagyok MINDEN negativ embernek, de komolyan mondom...folyamatosan rossz hatású nőkkel jöttem összes, bár őszintén szólva nőkben látom a legtöbb energia szipojozó személyiséget...ugyanis minden szart megérzek TÉNYLEG MINDENT, azt is mikor hazudnak nekem, mikor akarnak átcseszni...próbáltam már azt, hogy jólvan ráhagyom a másikra már csak kíváncsiságból is és természetesen pontosan az történt amit már akkor tudtam amikor össze jöttem a másikkal. ELKÉPESZTŐ szar, hogy együtt tudok érezni az emberekkel...mindig én vagyok az áldozat és bárhogyan is akarok kikerülni belőle egész egyszeruen valamiért nem sikerül.
A mai napig is folyamatosan csüngenek rajtam az ilyen vámpirok (leginkább tényleg nők)...majd szépen udvarisan jönnek az életembe de csak azért, hogy az egojukat feltornázzák és jólakottan elhúzzanak a p**ba...főleg roma lányokra jellemző ez amúgy...kezdek rasszista lenni egyébként.
A probléma tehát az, hogy mindenkivel együtt érzek, mindenkinek megakarom oldani a problmémáját és hiába próbálom kikerülni ezt akkor is megakarom csinálni mert amúgy szarúl érzem, ha látok mást szenvedni...viszont ez az egész odáig fajult bennem, hogy teljesen megutáltam ezt az énemet...találkoztam egy nárcisztikus manipulátorral egy beteg emberrel aki tényleg egy pszhiopata volt, és ő szó szerint csak tápláléknek tekintett szerencsére időben vettem észre (mármint csoda, hogy túléltem annyira megette az eneregiáimat)...
Hogy már brutálisan dühös tudok lenni, verekszek más embereket alázok...mert ezt a személyiséget egy gyenge személyiségnek tartom és mindenkit rongyosra verek ez miatt, mert nincs önbizalmam...igy nem tudok magamba bizni.
Kívülről senki de senki nem mondaná meg rólam ,hogy ilyen vagyok mármint ilyen kis jótétemény szerencse csomag..aki mindig a f**z rossz végén áll, mert magas vagyok meg kigyúrt...DE NEM TUDOM LEVAKARNI AZ ilyen hulladék embereket, tényleg nem...mindig rám akaszkadnak, egy komplett idiótának érzem magam, szenvedek szó szerint saját magam miatt.
Komolyan mit kéne csinálnom? Sokszor már az öngyilkosságon gondolkodok, vagy azon hogy mást durrantok le a p**ba de viszont akkor is nekem fájna....
Rossz akarok lenni, de komolyan és idegesit , hogy nem tudok....hazudni akarok de azt sem tudok-.- mégis mi haszna van egy ilyen embernek a mai társadalomban? SEHOL nem találom a helyem tényleg sehol...látok magamhoz hasonló pozitiv embereket de ott is azt látom, hogy a hasonló pozitiv emberek mint én is negativokat keresnek maguk mellé....aki lehúzza őket.
Mintha valami elb**ott kölcsön hatás lenne...és szó szerint ha probálok ellenkezni magam ellen akkor számon vagyok kérve a környezetemtől hogy én mégis miért voltam szemét a másikkal szemben?? HÁT JÓNAK kellett volna lennem....nem baj, ha szétszivat miért nem nyelted??? szégyeld magad" kb....25f UTÁLOM van itt hasonló ember?
25f
Én hiperérzékeny vagyok, és nem tudják elszívni az energiám semennyire sem, pedig az emberek szemébe belenézek és már tudom mit éreznek.
Hiába jutnál ki közülük, később belebotlassz egy másikba. Inkább azt kellene megtanulnod hogyan csináld meg hogy senki ne tudja elszívni az energiád.
Úgy tudod ezt elérni, hogy megtanulod, hogy független vagy másoktól. Attól hogy nekik rossz, neked még nem az, nem tartozol nekik segítséggel, se semmivel.
Másszóval, telibeszarod őket.
Tanuld meg hogy az emberek többsége szenved, és nincs értelme nekik segíteni, mert végtelen bajuk van, amit maguknak köszönhetnek, tehát lehetetlen hogy segíts nekik igazán.
Nem vagy felelős senki érzelméért, csak a sajátodért.
Tudod a háború idején éhinség volt, a lódög is elfogyott. A németek fogságába estünk a húgommal, mert számítottunk, arra, hogy gyerekeket nem őlnek meg, és adnak egy kevedet enni.
Ők is éheztek, egy nap finom levest ettem, azóta is kísért, hogy a húgomból készült levest megettem, bár akkor nem tudtam mit eszem.
Te sem tudod.
Dr. Paul Hauck -Hogyan bánjunk az őrült alakokkal? PDF
A mű eredeti címe: How to Cupe with People who Drive you Crazy.
Tartalom:
A hiba bennünk van.
Okoskodók
Brutális bunkók
Az erőszakos nyafogók
Az önpusztítók
Slendriánok, precízkedők, különcök
Fejezetek:
Érzelmi problémák két forrása
Kik azok az idegesítők?
Hogyan lesz valaki idegesítő?
Miért nevezzük az őrültet őrültnek?
A következmények
Hogyan kezeljük az idegesítőket.
A védekezés fizikai módszerei
Védekezés az emberek közti érintkezésben
Védekezés pénz segítségével
Védekezés jogi módjai
Védekezés pszichológiai módjai
Okostónik:
Működési mechanizmus
Az okostónik fajtái:
A paranoid típus
A megszállott típus
A holdkóros típus
A féltékeny típus
Tizenéves okostónik
A saját egyéniség érvényesítése
Hogyan bánjunk az akarnok okostónikkal.
Együttműködés, tisztelet, szeretet
Igényérvényesítés
Igényérvényesítés három törvénye
Fajták szerinti védekezési módok.
Mit tegyünk féltékenykedés esetén
Stratégiák
Mit tegyünk a tizenéves akarnok okostónikkal.
Brutális bunkók
A dűh természetrajza
A brutális bunkók fajtái
Tizenéves bunkók
Antiszociális típusok
Akik csak néha robbanásveszélyesek
Megszabadulás a dühtől
Mit tegyenek a bunkók áldozatai
A tisztelet pszichológiája
A szóbeli érintkezés pszichológiája
Az igényérvényesítés pszichológiája
No, és a szeretet?
Tiltakozzunk vagy ne tiltakozzunk?
Az erőszakos nyafogók
A színpadias nyafogó
A narcisztikus nyafogó
Az önállótlan nyafogó
Tanácsaim a nyafogónak
Tanácsaim az áldozatnak
Az önpusztítók
A tűnetek
Az önpusztító viselkedés okai
Tanácsok az önpusztítóknak
Hogyan bánjunk az önpusztítókkal?
Hogyan segítsünk az önpusztítóknak
A mártír
Slendriánok, precízkedők, különcök
Düh
Bűntudat
Mások megsajnálása
Félelem az elhidegüléstől
Félelem a testi erőszaktól és az anyagi veszteségtől
A különcök és bosszantó szokásaik
Összegzés
Az emberi kapcsolatok három alapelve
Az igényérvényesítés három szabálya
Szeretet és megbocsátás
A kritikátlan szeretet
Megbocsátás
A másik orca
Hivatkozások és ajánlott olvasmányok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!