Mit tegyek ha nagyon rosszul vagyok lelkileg?
"Vagdosáson is gondolkodtam"
Vannak olyan emberek,akiket,ha nagy lelki fajdalom ér fizikailag bántják magukat.Én is ilyen vagyok és ilyenkor olyan állapotba kerülök,hogy nem érzem,nem veszem eszre vagy nem tudom irányítani amit teszek (karmolom magam,jó erősen oda dörzsölöm valmelyik testrészem a falhoz vagy szúrós érdes felülethez,a fejemet ütöm a falhoz,tépem a hajam,rágom magam,csípem,nyomorgatom a bőröm,nyomogatom a hasam,..stb és mindeközben végig bömbölök,néha dühroham is rám jön közben),de mindezeket nem tervezem meg előre.Ez az előretervezés,hogy bántod magad az a tipikus feltűnésből csináló emberek,akiknek egy pár vágás vízszintesen és minden körülötte forog,hogy milyen szarul van.Ha ezt csinalod inkabb nevetségessé válsz mint,hogy segítsenek valójában az állapotodon.
Ősz van,ülj ki egy padra,csodáld a természetet.
Hallgass zenét.
Nézz filmeket.
stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!