Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan kötelezzem el magam...

Hogyan kötelezzem el magam valami mellett?

Figyelt kérdés
Most van egy célom, már egy hónapja, és majd csak jövő júniusban tudom megvalósítani.. Csak az a baj, hogy én hamar feladom, viszont ezt nagyon szeretném.. Mi tartsa bennem a lelket egészen júniusig?

2017. okt. 17. 10:19
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én amikor a házamra gyüjtöttem, vagy egy autóra, akkor mindig nálam volt egy kép a kiszemelt autó márkájáról, és akiszemelt ház fotójáról.... amikor "elgyengültem", higy "miért?", akkor elővettem a képet, és.mondtam magamba, hogy "ezért".
2017. okt. 17. 10:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Ugyanez. Nekem a háziállataim a mindenem, értük élek. Amikor a fos munkahelyem és a kollégák miatt naponta gondoltam az öngyilkosságra, rápillantottam a zsebemben hordott róluk készített mini montázsra és ez elég erőt adott, hogy haza akarjak menni hozzájuk.
2017. okt. 17. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!